Kisalföld logö

2016. 12. 08. csütörtök - Mária -3°C | 3°C

Vajnának adnák az online kaszinókat is

Egy új törvénymódosítási javaslat szerint az online kaszinójáték szervezésére csak olyan szervező jogosult, amely rendelkezik kaszinójáték szervezésére vonatkozó koncesszióval.
Törvénymódosítási javaslatot nyújtott be a fideszes Bánki Erik az online kaszinójáték részletes törvényi szintű szabályainak megalkotására - írja az Origo.

A javaslat kimondja, hogy az online kaszinójáték szervezésére csak olyan szervező jogosult, amely rendelkezik kaszinójáték szervezésére vonatkozó koncesszióval.

Ilyen koncesszióval pedig csak Andy Vajna filmipari kormánybiztos és Szima Gábor, a debreceni focicsapat volt tulajdonosa rendelkezik csak Magyarországon.

Az új szabályozás azt is kimondja, hogy a szervezőnek folyamatosan figyelnie kell a játékosok IP-címét, és csak magyarországi IP-címről jelentkező játékos részére biztosítható hozzáférés.

A játékosszámlák biztonsága és átláthatósága érdekében a szervező egyéb pénzeszközöktől elkülönülten, magyarországi bankszámlán kezelné a játékosok befizetéseit és nyereményeit.

A törvény 2015. szeptember 1-én lépne hatályba.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

290 millióba kerül a Nyugati karbantartása

A halaszthatatlan munkák miatt hétfőtől július 5-éig két hétre bezárják a pályaudvart. A felújítások… Tovább olvasom