Kisalföld logö

2017. 12. 12. kedd - Gabriella 6°C | 14°C Még több cikk.

Vagyonosodás: miből volt nyaralója, luxusautója Sztojkának?

Vagyonosodási vizsgálatot kért a rendőrség a veszprémi kézilabdásokra támadó csoport vezetői, elsősorban Sztojka Iván ellen. Sztojka édesanyja szerint fia ártatlan. Videó.

Vagyonosodási vizsgálatot kért a rendőrség az APEH-től Sz. Iván és más gyanúsítottak ellen - közölte a Népszabadsággal Bencze József országos rendőrfőkapitány. Bencze azt mondta a lapnak, okkal feltételezhető - a gyanú szerint - a veszprémi kézilabdásokra támadókról, hogy kizárólag bűncselekményből élnek.

Nemzetközi elfogató parancsot adtak ki Sztojka Iván ellen, ő a harmadik, az, aki még nincs a rendőrségen. Az édesanyja a Tényeknek azt mondta, hogy a fia ártatlan, csak fél a rendőröktől, ezért bujkál. Mivel a Prikkel házaspár meggyilkolásának ügyében is meggyanúsították a fiát. Aztán elengedték. Fél a rendőröktől. Ezért bujkál, nem azért mert bűnös.

Videó: Tények.hu

Az adóhivatal ezzel kapcsolatban annyit közölt - olvasható a lapban -, hogy a rendőrség és a pénzügyőrség kérései a vagyonosodási vizsgálatok elrendelésekor "elsőbbséget élveznek", ám sem a vizsgálat tényéről, sem annak eredményéről nem közölhetnek semmit.

Sztojka Iván. Forrás: police.hu
Sztojka Iván. Forrás: police.hu

Azonosítatlan autós társaság

Bencze a Népszabadságnakazt mondta: vasárnap este nem szerb bosszúállók jelentek meg Enyingen, ott, ahol a késelés egyik gyanúsítottja, Sz. Iván lakik, hanem egy, a rendzavarásokba torkolló budapesti demonstrációkból jól ismert, zászlókkal és jelképekkel felvonuló - egyelőre azonosítatlan - autós társaság. Ők azonban, miután meglátták a rendőröket, elmentek a háztól.

Az országos rendőrfőkapitány szerint a történtek után a bosszútól tartó romák és minden jóérzésű ember védelmében elrendelt országos közbiztonsági ellenőrzés mindaddig fennmarad, amíg szükséges. Bencze nem kívánt találgatásokba bocsátkozni arról, hogy meddig lesz képes finanszírozni a rendőrség a túlóraköltségeket.

A polgármester is vagyonvizsgálatot akar

A szerdai Magyar Nemzetben Enying polgármestere, Tóth Dezső úgy fogalmazott: óriási hiba, hogy az APEH nem vizsgálja az olyan látványos vagyongyarapodásokat mint, Sz. Iváné és más enyingi lakosoké.

Olvasóink írták

85 hozzászólás
 • 85. Imcsi 2009. február 13. 23:25
  „Gondolom az APEH csak azokat vizsgálja, akiknek van adóbevallásuk!”
 • 84. en 2009. február 13. 11:44
  „Minden nagyobb magyar településen vannak olyanok, akik köztörvényes bűnözésből szereztek több 10 milliós vagyont ezek a drogkereskedők, leányfuttatók védelmi pénz szedők nagyrésze még segélyt is kap. Az ott élő lakosság 99%-a tudja kik ezek az emberek, a maradék 1% a rendőrök, APEH ellenőrök stb.
  Nem tzdom tudja-e valaki az APEH a 16,8 milliárd jutalomért hány vagyonosodási vizsgálatot végzett az ilyen bűnözőknél. És mennyit a top 100-hoz tartozóknál?”
 • 83. 1.László 2009. február 12. 18:49
  „Ha 1 házkutatás során találnának náluk 1-2 ceglédikannát az már annak a bizonyítéka hogy népzenélésből van a vagyonuk?”
 • 82. KARIKA 2009. február 12. 16:48
  „főállású bodzaszedő " lányok " a sztojka család alkalmazottai akik másodállásban
  - szopnak -
  még soha senki nem hallott olyat hogy másodállásban többet lehet keresni
  mont a főállásban ?????????????????????”
 • 81. hehe08 2009. február 12. 14:33
  „Inkább azokat ellenőrízzék akik a bodzát átveszik.....
  Mert ha a bodza szedéséből ilyen jól meg lehet élni akkor a kereskedő biztosan még sokkal vagyonosabb :D:D:D:D:D”
 • 80. TiBu 2009. február 12. 11:09
  „Csodálkozom ! Miért csak most jutott az eszükbe a hatóságnak,hogy ellenőrizni kéne a cigányok vagyoni helyzetét. A mi adózott pénzünkből élnek és röhögnek rajtunk. Gettóba velük aztán majd ott egymás között ellesznek mert ott legalább ismerik a szokásaikat. Mi tartjuk el őket és még mi is igazodjunk hozzájuk !? Ez nem demokrácia !!!!”
 • 79. nocomment41 2009. február 11. 23:56
  „"tudvalévő, hogy a klán tagjai zsarolásból, futtatásból, lopásból és betörésből szedték meg magukat, sőt, az egyik városbéli képviselő pincéjét is feltörték, majd amikor az elkövetők után futott, megfenyegették. De ez még semmi: egy kisebbségi képviselőt a nyílt utcán pofoztak meg Sztojkáék - pénzért."
  http://nol.hu/specialis/rss_valogatas/sztojka_titi”
 • 78. f_babus 2009. február 11. 23:48
  „Mibol lett volna??? Agyon lopta magyar nepet abbol lett neki......:@:@
  Mocskos cigany!”
 • 77. k 2009. február 11. 22:45
  „nocomment41
  Elolvastam. Köszi.
  A linkhez hozzáfűzve: Ezt idáig nem tudták? Éééééééééééééééérdekes..”
 • 76. nocomment41 2009. február 11. 22:20
  „"Rendőr nem cigányozhat" - jelentette ki a miniszter, hozzátéve: a rendőr, aki az állam nevében közhatalmat gyakorol, "nem tehet a polgárok között ilyen különbséget".

  http://www.nepszava.hu/default.asp?cCenter=OnlineCikk.asp&ArticleID=1154917”
 • 75. KARIKA 2009. február 11. 21:54
  „férfiak , férjek , családapák.
  nem kellene annyit szopatni járni a 7 - s útra
  8-10 napi menet 3 ezerért szorozva 10 kurvával micsoda havi bevétel
  még a MÁV vezérei sem keresnek ennyit
  mi ehhez képest a segély amit kapnak
  Tehát - az élvezetet kereső férfiak tartják ilyen jómódben ezeket és önként ..............”
 • 74. Judytka 2009. február 11. 21:29
  „Tutira nem abból,hogy valahol három műszakban nyomja..”
 • 73. Andianyu 2009. február 11. 20:58
  „Ezt ami az országban jelenleg van,nem lehet megengedni,nem lehet elmenni a problémák mellett.Hiába nyilatkozik a roma származású ( egyébként nagyon képzett,és elismert ) EP képviselő a beosztásához méltóan,akkor is létezik ez a probléma.Nem lehet megengedni,hogy Magyarországon egy akárhová tartozó közösség félelemben tartson embereket,szórakozó helyet üzemeltető vállalkozókat,és kijátssza a hatóságokat azzal,hogy nem adózik,nem munkavállaló,és öntörvényűen él.Mi lenne,ha mi is így tennénk.Ezt látnák tőlünk a gyerekeink?Mindenkit megfélemlíteni,nagy menönek látszani,kis haver mit akarsz ?stílusban uralni a semmit,a nihilt.Jó hogy szólás szabadság van,és a jóérzésü emberek el tudják mondani a véleményüket.El is kell mondani,mert nagy baj van !”
 • 72. Hombre 2009. február 11. 20:46
  „Emberek én rájöttem a megoldásra!!!! A kormány azért nem csinál ezekkel a nyüvekkel semmit,mert fél a mindenféle jogvédő szervezet meg az unió haragjától,esetleges retorziójától. Addig hergelik a jónépet,míg neki nem állnak maguk igazságot szolgáltatni,vagy módszeresen kicsinálni a rómaiakat. Ezzel meg is van oldva a roma kérdés!Mossák kezeiket hogy nem mi voltunk,hanem a jónép! Csak arra nem gondolnak,hogy a magyar nép amennyire birka nemfog semmit csinálni.”
 • 71. Muaddib 2009. február 11. 19:51
  „Akkor szakmát váltok én is bodzát fogok gyüjteni.”
 • 70. 1.László 2009. február 11. 19:49
  „Nem értem hogy miért gondol mindenki védelmi pénzekre + prostitúcióra + meg efféle csúnya maffiotikus dolgokra sztojka vagyonával kapcsolatban? Az még senkinekse jutott eszébe hogy az enyingi roma hitkösségnek gyűjtött könyöradományokat? Vagy az hogy a lányokat a fokozottan balesetveszéjes utszakaszokon forgalomlassítás céljából foglalkoztatta? Esetleg az hogy Jézus kenyér és hal mutatványát átkonvertálta pénzre? Nem értem hogy ezek a leglogikusabb verziók eddig miért csak nekem jutottak eszembe?”
 • 69. Cingár 2009. február 11. 19:47
  „Nincs szükség vagyonosodási vizsgálatra!! Sztojka anyuka most nyilatkozta a tvbe, hogy bodzagyüjtésből élnek! Punktum!”
 • 68. zoli43 2009. február 11. 19:40
  „Hát nem tudom, te rendcsinálásnak hívod, a szemkilövéseket? gjozsi88?? én gárdista vagyok, de nem rasszista, én a bűnöző cigányokat ítélem el, és nem a cigányságot!! Nekem a cigányság inkább áldozatnak tűnik! Az ellenség, a háttérben lapul!”
 • 67. gjozsi88 2009. február 11. 19:26
  „zoli43! Ki hisztizett,mikor 2006 októberbe rendet tettek Budapest utcáin?”
 • 66. zoli43 2009. február 11. 19:20
  „A kormány kissé elkésett! 20 év neveletlenség után, nehéz rendet tenni! Félek, hogy a következő áldozat, rendőr lesz, és utána, elszabadulnak az indulatok! Drazsé, és gyurcsán, ebbe belebukik! Nem szabadott volna a szavazatok miatt szemet hunyni minden felett!!

  ui: Győrszentiván február 19 18 óra jobbik, és gárda toborzó! wiking presszó! gyertek várunk!”
85 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kivágják a rossz tőkéket

Budapest - A felét sem tudják támogatni idén a gazdálkodók által a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési… Tovább olvasom