Kisalföld logö

2017. 01. 17. kedd - Antal, Antónia -6°C | 1°C

Vádat emeltek

hat rendőr ellen Közkegyelmet

kérnek Tqzoltóparancsnok biztosítás nélkül Fidesz: program

a magyar sportért A nemdohányzók védelméről

Budapest» Akár két év szabadságvesztést is kaphat az a hat rendőr, akik ellen vádat emelt a főügyészség az őszi zavargások során hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás és testi sértés miatt – közölte a Fővárosi Főügyészség szóvivője hétfőn. Két ügyben a Rendészeti Biztonsági Szolgálat 3–3 munkatársa ellen emeltek vádat, akik a Fővárosi Főügyészség szerint tavaly szeptember 20-án hajnalban több sértettet földre kényszerítettek, majd az egyik esetben hátul meg is kötözték a sértett kezét és úgy rugdosták, ütötték tomfával a testét, fejét. A másik esetben hasra fektették és többször megrúgták az intézkedés alá vont személyt.

Budapest» Az őszi zavargások résztvevői elleni alaptalan eljárások megszüntetését, a meghurcoltak kártalanítását, végső esetben közkegyelmet kér a Civil Jogász Bizottság és a Nemzeti Jogvédő Alapítvány – jelentették be az események féléves évfordulója alkalmából tartott sajtótájékoztatón Budapesten hétfőn.
Budapest» Több tucat tqzoltó mellett a budapesti tqzoltóparancsnokot és általános helyettesét is levélben figyelmeztette az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP), hogy adatbázisuk szerint 30 napnál régebben nincs jogviszonyuk. A távirati irodát különböző megyékből hétfőn több rendőr is azzal kereste meg: figyelmeztető levelet kaptak az OEP-től, hogy rendezzék társadalombiztosítási jogviszonyukat. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője is azt mondta: munkatársaik után befizették a járulékot.
Budapest» A Fidesz a magyar sportélet megújítása érdekében négypontos javaslatot nyújt be az Országgyqlésnek, mert a párt szerint erre van szükség az elbukott labdarúgó EB-pályázat miatt kialakult helyzetben. Ezt Bánki Erik, a parlament sport- és turisztikai bizottságának fideszes elnöke mondta hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.
Budapest» A kormánypárti és ellenzéki képviselők hétfőn a parlamentben egybehangzóan támogatták azt a fideszes javaslatot, hogy szigorítsák 18 év alattiak esetében a dohányáruk forgalmazását a kiskereskedelemben.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rangadót bukott a Gyirmót

labdarúgás nb II, nyugati csoport Tovább olvasom