Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Üzleti kapcsolatépítési lehetőségek Németországban

2006. 10. 12 - 13. között Németországban kerül megrendezésre az OST-WEST vállalkozói börze, nemzetközi ÜZLETEMBER-TALÁLKOZÓ.

A találkozó már hagyományosan évente, tavasszal és ősszel várja mindazon vállalkozókat, cégeket, akik szeretnék üzleti kapcsolataikat - bérmunka, export-import, cégképviseleti-, közös vállalati-, befektetői lehetőségek terén - kiszélesíteni.

Az FMMC német partnere által, a német kamarákkal közösen rendezett korábbi találkozókon -, melyen több magyar cég is részt vett – a számos német cégen túl, több holland, olasz, belga, orosz, ukrán, román, moldáv, cseh, litván, lengyel, szlovén, szlovák cég is képviseltette magát. Ezen találkozók sikere alapján jó lehetőség kínálkozik a vállalkozások számára a kapcsolatok építésére.

Szakmai területek: faipar és famegmunkálás, fémmegmunkálás és acélszerkezet-építés, gép- és berendezésépítés, elektrotechnika, villamosipar, mérnökirodák, IT és adatfeldolgozás, környezettechnika, építőipar, vegy- és gyógyszeripar, agrártechnika, mezőgazdasági termékfeldolgozás, élelmiszeripar, csomagolóipar, textilipar, üveg- és műanyag-megmunkálás, kereskedelem, járműipar, szállítmányozás és logisztika. A találkozón több szekcióban nyílik lehetőség a kapcsolatépítésre, melynek ideje alatt termékkiállításra, bemutatásra is lehetőség van.

Jelentkezési határidő: okt. 06. Érdeklődőknek bővebb felvilágosítás, a részletes program ismertetése, megküldése:


Érdeklődés: FMMC International Marketing & Business Center * FMMC
 T/F: +36 96/413-688, 517-867; E-mail:
fmmc@mail.datanet.hu; www.fmmc.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hat méteres hullámok San Francisco térségében

A National Weather Service figyelmeztetést bocsátott ki az Északi öbölben vasárnap délelőttre a nagy… Tovább olvasom