Kisalföld logö

2018. 07. 19. csütörtök - Emília 18°C | 27°C Még több cikk.

Üzleti kapcsolatépítési lehetőségek Németországban

2005. 10. 13 - 14. között Németországban rendezik meg az OST-WEST vállalkozói börzét és nemzetközi üzletember-találkozót, mely már hagyományosan évente, tavasszal és ősszel várja mindazon vállalkozókat, cégeket, akik szeretnék üzleti kapcsolataikat - bérmunka, export-import, cégképviseleti-, közös vállalati-, befektetői lehetőségek terén - kiszélesíteni.

Az FMMC német partnere által, a német kamarákkal közösen rendezett korábbi találkozókon a számos német cégen túl, több holland, belga, orosz, bolgár, cseh, szlovák, lengyel, szlovén, magyar cég is képviseltette magát. Ezen találkozók sikere alapján jó lehetőség kínálkozik a vállalkozások számára a kapcsolatok építésére.
Szakmai területek: Gép- és berendezésépítés, fémmegmunkálás és acélszerkezet-építés, környezettechnika, építőipar, elektrotechnika, villamosipar, folyamatvezérlés, üveg-, fa- és műanyag-megmunkálás, kereskedelem, szállítmányozás és logisztika, űr- és repülőgépipar beszállítás. A találkozón több szekcióban nyílik lehetőség a kapcsolatépítésre, melynek ideje alatt termék és szolgáltatás kiállítása, bemutatása is lehetséges.

A cél, hogy a kis- és középvállalkozók, vállalkozások minél több lehetőséget kapjanak, a korábbi németországi rendezvények pozitív tapasztalatai alapján. 

A legutóbbi találkozón például 225 üzleti tárgyalásra került sor, mintegy 45 kooperációs megegyezés köttetett a fent felsorolt országokból érkezett 79 résztvevő cégképviselő között.

Úgy gondoljuk, hogy a fenti programmal üzleti kapcsolataik bővítésében, az Európai Unióhoz való csatlakozás lehetőségeinek kihasználásában segítséget tudunk nyújtani, az egyébként rendkívül kedvező feltételekkel rendezendő találkozó során.

Részletes információkkal, programmal készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére. Részvételi szándékuk esetén kérjék a részvételhez szükséges nyomtatványokat. Jelentkezés szeptember 30-ig!

Érdeklődés: FMMC * International Marketing & Business Center * FMMC
Magyarország: T/F: +36 96413-688, 517-867; E-mail: fmmc@mail.datanet.hu; www.fmmc.gyor.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyomul a Skype

A Skype VoIP internetes telefonszolgáltató megkötötte első szerződését egy mobilcéggel arra vonatkozóan, hogy utóbbi ügyfelei fix havidíjas 3G internetes szolgáltatás keretében igénybe vehetik a Skype kínálta telefonálási lehetőséget. Több szakértő úgy gondolja, hogy a Skype nem lesz túl népszerű a mobilszolgáltatók körében, mivel konkurenciát jelenthet saját konstrukcióik számára. Tovább olvasom