Kisalföld logö

2018. 07. 19. csütörtök - Emília 18°C | 28°C Még több cikk.

Üzleti angyalok

A vállalkozók ötleteinek megvalósítását segítő szakembereket képeztek ki Győrött, hogy ezek az úgynevezett innovációs brókerek üzleti „angyalokként” erősítsék régiónkban a kutatási-fejlesztési tevékenységet.
Innovációs brókernek a gazdasági életben azokat nevezik, akik megtalálják az ígéretes újító gondolatokat kitaláló vállalkozásokat és elősegítik ötleteik piacra jutását. Az ilyen szakemberek az adott régió kutatási-fejlesztési tevékenységét és azon keresztül üzleti életét erősíthetik. Ezért több nonprofit szervezet összefogva Győrött több mint húsz jelentkezőnek innovációs brókerképzést szervezett az elmúlt hónapban. A négyszer kétnapos tanfolyamon a nemzetközi viszonylatban is óvodáskorban lévő innovációs menedzsmentkultúra hazai lehetőségeiről hallgattak meg előadásokat a kamarák, a vállalkozásfejlesztési alapítványok, az ügynökségek és a vállalkozások munkatársai. A tanulmányukat igazoló okleveleket tegnap vették át, a továbbiakban pedig klubforma keretei közt cserélik ki tapasztalataikat.
A képzést az Innostart Nemzeti Üzleti és Innovációs Központ oktatói tartották, az Innonet Innovációs és Technológiai Központ és a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht. szervezte az Oktatási Minisztérium támogatásával.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Írja meg!

Közérdekű híre, vagy jó ötlete, szabadidős programajánlata van? Netán olyan rendkívüli esemény… Tovább olvasom