Kisalföld logö

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda 0°C | 7°C Még több cikk.

Ütött a Föld Órája!

Jelenleg 1,5 Földre lenne szükség az emberiség szükségleteinek kielégítéséhez, ha nem változtatunk, 2050-re már két bolygó sem lesz elég. Csatlakozzon, mindenkire szükség van!

Az emberiség igényei jócskán meghaladják Földünk eltartóképességét, ugyanis közel 40 éve több erőforrást használunk fel, mint amennyit a bolygó biztosítani tud.

Jelenleg 1,5 Földre lenne szükségünk, és ha nem változtatunk, 2050-re már két bolygó sem lesz elég a világnépesség szükségleteinek kielégítésére.

Önnek van 60 perce a Földünkért?
Önnek van 60 perce a Földünkért?

Magyarország fogyasztása 30%-kal több, mint amennyi erőforrás hazánkban rendelkezésünkre áll. Éppen ezért mostantól nem megy nélküled, ha meg akarjuk állítani a túlfogyasztás és az éghajlatváltozás negatív folyamatát!

A WWF ezekre a problémákra hívja fel a figyelmet a világ legnagyobb
Csatlakozzon!
Csatlakozzon!
civil önkéntes akciójával, a WWF Föld Órájával. Idén a WWF Magyarország energiatakarékosságra és az életmód újragondolására buzdít.

Ha már a tudatos fogyasztók táborát erősíti, vagy ha szeretne változtatni az életmódján, kapcsolja le a fényeket otthonában március 29-én 20 óra 30 perckor egy órára!

Csatlakozzon a világ legnagyobb civil önkéntes akciójához, a WWF Föld Órájához, és regisztráljon a foldoraja.hu weboldalon!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Orbán: a keresztény kultúra a magyar történelem vezérfonala

Magyarország csak akkor volt erős, amikor az állam nem ellenségének, hanem szövetségesének… Tovább olvasom