Kisalföld logö

2018. 07. 18. szerda - Frigyes 18°C | 26°C Még több cikk.

Utazásra csábító régiók szemléje

Vár a nagyvilág utazási és idegenforgalmi kiállítás nyílt pénteken Győrben. Ötödik alkalommal rendezik, a helyszín másodszor a városi egyetemi csarnok.
A már hagyományosnak tekinthető utazási és idegenforgalmi kiállításon a neve szerint is idegenforgalmi és utaztató cég ötvenhárom, a további huszonkettő pedig az utazáshoz kapcsolódó sport- és szabadidőtermékeket kínáló, forgalmazó társaság. A győri Grand Tours valamennyi eddigi kiállításon szerepelt, ahogy az Istria is. Alsó-Szigetköz, Pannonhalma–Sokoró térsége viszont most mutatkozik be elsőként az utazási kiállításon, ahogy Győrújbarát is, az utóbbi önálló kiállítóként. A péri repülőtér tavaly nyár óta fogad és indít repülőgépeket és idén először vesz részt a seregszemlén.

A kiállításon Kotecki Józsefné, a győrújfalui nyugdíjasklub vezetője a lenti energiaklubba és a szomszédos gyógyfürdőbe szeretne utat szervezni a klubtagok számára, majd átruccanni Lendvára. A győrújfaluiak abban reménykednek, hogy a Morva-vidéken testvérklubra találnak, s a jövőben kölcsönösen utazhatnak egymáshoz. A mosonmagyaróvári Leitner Zoltán egy ottani társaság ügyvezetője. Azért látogatott az utazási kiállításra, hogy ötletet kapjon. Idén idehaza szeretné eltölteni kellemesen a szabadságát.

Lőrinczy Zoltánnak a kalotaszegi Magyarkiskapus községben panziója van. Azért érkezett tegnap Győrbe, hogy olyan utazási irodával vegye fel a kapcsolatot, amelyik vendégeket vinne hozzá. A panziótulajdonos jövőre azonban kiállítani is szeretne.

Az utazási kiállítás – amelynek a Stadex Reklám Bt. a rendezője – ma és holnap 10-től 18 óráig tart nyitva, a belépődíj 400 forintba került.
Tímár Antal a Rába rt. nyugdíjasklubjában a kirándulások szervezésének felelőse. Elmondta, az egy évvel ezelőtti utazási kiállításon is hasznos ötleteket szerzett a nyári programokhoz. Most is abban bízik, tud majd ötletet adni a klubbeli tagjainak, hová érdemes menni, hol találnak a nyugdíjasok pénztárcájához szabott tartalmas kikapcsolódási lehetőséget.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Utazási és Idegenforgalmi Szakkiállítás- Programok

2004- ben már ötödik alkalommal kerül megrendezésrea kiállítás. A látogatók rangos résztvevőkkel,… Tovább olvasom