Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Utazás a Hangár Expóban

Ma 13 órakor nyílik meg a szegedi utazás szakkiállítás a Hangárban. Szombaton és vasárnap 10 és 18 óra között fogadják a látogatókat, a kiállítás díszvendége Pécs városa lesz.
Ma 13 órakor nyílik meg a szegedi utazás szakkiállítás a Hangárban. Szombaton és vasárnap 10 és 18 óra között fogadják a látogatókat, a kiállítás díszvendége Pécs városa lesz. A szegedi testvérvárosok mellett hagyományosan elhozza kínálatát Románia is, de a nagyobb súlyt idén a belföldi turizmus népszerűsítésére helyezték.

Ugyancsak márciusban még egy utazási kiállításra mehetnek el a szegediek: március 24–25-én a Mars téren, az U pavilonban az utazási börzén lehet válogatni az irodák ajánlatai között.

A Tisza Volán Zrt. arról tájékoztatta lapunkat, hogy 3-án és 4-én a Cora ingyenes autóbuszjáratok közlekedtetése a szegedi utazáskiállítás nyitva tartása alatt időszakosan megváltozik, azok a Hangár Expóhoz is betérnek. A körjáratok a Cora Áruháztól szombaton és vasárnap 9.30-tól 18.30-ig 15 percenként indulnak. A Hangár Expóhoz betérő első járat a Damjanich utcai megállóhelyről 9.25-kor indul. A körjáratban közlekedő autóbuszok a Hangár Expóhoz csak kifelé irányban (Izabella híd–Fonógyári út–Kereskedő köz–Expó) térnek be, ahová az érkezés tervezett időpontjai a következők: óra 05, 20, 35 és 50 perc. Az ingyenes Cora-járatok közlekedtetése a fentieket megelőzően, illetve az expóhoz való betérések után változatlan.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jó, ha az oktató csak egy helyen oktathat?

Tovább olvasom