Kisalföld logö

2018. 07. 23. hétfő - Lenke 18°C | 27°C Még több cikk.

Út az egészséghez

Az üzlet titka az ötlet. Egyediség, újszerűség, ami még nincs, de mindenkinek szüksége van rá. A Vitahope Kft. minden értelemben "jó" üzletet csinált...

A győri Filip Erika az országban egyedülálló betegirányító és információs rendszert hozott létre. A Vitahope Kft. ügyvezetője ma is irodája fiókjában őrzi a tervek első, papírra vetett vázlatait.

Magánrendelések, természetgyógyászok, gyógyászati kellékek, termékek forgalmazói és sok más, az egészségügyben tevékenykedő szolgáltató megyei adatbázisa áll a lakosság rendelkezésére a győri Filip Erika cégének jóvoltából. A vállalkozót saját komoly betegsége – amely szerencsére már a múlté – csak megerősítette abban, hogy megtalálja a módját annak, miként működtethetne egy ellenőrzött, magas színvonalú rendszert, amely a gyógyulást és az egészség megőrzését segíti. 2005 tavaszán körvonalazódott az ötlet, amely Filip Erika számára akkor az álmot, a kívülállóknak azonban egy fantasztikus lehetőséget jelentett. A körültekintő, kitartó munka aztán meghozta gyümölcsét, a Vitahope ma már egy komplett rendszer, amely három részből áll: a lakosság számára ingyenesen felkereshető tanácsadó-irányító irodából, egy egészségügyi szakmai weboldalból és információs kiadványból.

Az iroda a Bem térnél, a Dugonics András u. 16. szám alatt található, ahová bárki fordulhat tanácsért naponta 8–16 óra között. Telefonon is rendelkezésre állnak a 96/314-699-es számon. A kiadványt – amelynek legfrissebb száma április közepén jelenik meg, és tudnivalókat tartalmaz a vizitdíjról, a súlyponti kórházakról és az egyéb fontos, mindenkit érintő változásokról – megtalálható a leszerződött partnereknél, valamint a nagyobb forgalmú egészségügyi és wellnessintézményekben (fürdők, kórházak, gyógyszertárak stb.). S végül, de nem utolsósorban érdemes felkeresni a www.vitahope.hu weboldalt, amely a rendszer minden egyes partnerének szolgáltatásairól, árairól informál és egyenes hozzáférést ajánl honlapjaikhoz.

– Elsődleges feladatunk, hogy a lakosság számára eligazodási lehetőséget nyújtsunk mind a gyógyulás, mind az egészségmegőrzés területén. Aki partnereink – adatbázisunkba szakmailag megalapozott feltételek alapján juthat valaki – szolgáltatásait igénybe veszi, meg is jutalmazzuk – mondta a Kisalföldnek a vállalkozó. – Ajánlásaink igénybevétele vagy vásárlás alkalmával a Vitahope Pontgyűjtő Kártyán szaporodnak a pecsétek, melyet a tulajdonos az egészsége megőrzésére használatos értékes ajándékra vagy szolgáltatásra válthat általunk.

A közeljövőben újabb városokban tervezzük hasonló irányító-tanácsadó iroda működését. Jó úton vagyunk, s ezt a visszajelzések tanúsítják. Jó úton minden partnerünkkel, s a lakossággal az egészség felé.

D. P. A.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mi a véleménye a magyar–orosz gáztárgyalásról?

Tovább olvasom