Kisalföld logö

2017. 04. 28. péntek - Valéria 6°C | 10°C Még több cikk.

Ürülékkel, patkánnyal etették gyermekeiket

A szigetszentmiklósi házaspár álalti sorban tartotta gyermekeit, rendszeresen kínozta és megerőszakolta őket.
Egy házaspár évekig kínozta lányukat és két fiukat. A most elkészült vádirat szerint a 8, 9 és 10 éves gyerekeknek együtt kellett pornófilmet nézniük szüleikkel, majd az abban látottakat rajtuk próbálták ki. Előtte sokszor félholtra verték őket, írja a Blikk.

A lap rendőrségi forrására hivatkozva azt írja, a gyerekek egészen addig, amíg nem kerültek állami gondnokság alá, nem fürödtek. A fogkefét és a fogmosás fogalmát nem ismerték, ahogy az ételekkel sem voltak tisztában. Arra tanították őket, hogy csótányokat és más bogarakat fogjanak és egyenek meg: patkányokat és más rágcsálókat is adtak enni a gyerekeknek. „Nemegyszer úgy készítettek nekik „kókuszgolyót", hogy kekszreszeléket emberi ürülékkel gyúrtak össze, kókuszba forgatták, és azt adták jutalmul."

Az informátor szerint a két fiú egyszer megszökött, és napokig bujkált. Amikor megtalálták őket, kemény büntetést kaptak, és olyan durván megerőszakolták őket, hogy eszméletüket vesztették. A házaspárt tavaly fogták el, amikor a gyermekvédelmi szolgálat elvette tőlük a gyerekeket, mert nem jártak iskolába. Nevelőszülőkhöz kerültek, a gyerekek nekik meséltek először a kínzásokról. A nevelőszülők értesítették a rendőröket.

A férfi ügyvédje a Blikk kérdésére megerősítette, hogy ügyfele ellen folyik egy eljárás, de amíg a vádiratot nem kapja kézhez, addig bővebben nem akar nyilatkozni.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Átlagosan 12 köbméter gázt spóroltunk az enyhe októberben

A 17 százalékos csökkenéssel több mint 1200 forintot takarítottunk meg - a Magyar Energetikai és… Tovább olvasom