Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Uniós projektmenedzsment-képzés Szegeden

Európai uniós projektmenedzsment-képzést indít szeptembertől a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara, az oktatásban a VÁTI Kht. és a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szakértői is részt vesznek majd - jelentette be Hetesi Erzsébet dékán a Tisza-parti városban.
Európai uniós projektmenedzsment-képzést indít szeptembertől a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara, az oktatásban a VÁTI Kht. és a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szakértői is részt vesznek majd - jelentette be Hetesi Erzsébet dékán a Tisza-parti városban. Az EU-s pályázatok sikeres lebonyolítása, a rendelkezésre álló források sikeres és hatékony felhasználása speciális szakismereteket igényel, a szeptembertől induló egyéves képzésben ezeket sajátíthatják el a hallgatók - mondta a dékán az oktatási intézmény és a képzésben részt vevő szervezetek közötti együttműködési megállapodás aláírásakor.

A karon távoktatás tagozaton már folyik általános európai uniós képzés, ehhez a kétéves oktatási modulhoz kapcsolódik majd a most induló szakirányú képzés - tette hozzá Hetesi Erzsébet.

A hallgatók között végzett felmérések azt mutatják, hogy a diákok egyre inkább igénylik a gyakorlatorientált képzést, az uniós projektekben közvetlenül részt vevő szakemberek bevonása az oktatásba ezt teszi lehetővé - hangsúlyozta a kar vezetője. Az együttműködés keretében azonban nem csupán iskolarendszerű képzés indul, a részvevők közösen szerveznek majd fórumokat, képzéseket az Európai Unió támogatási rendszereiről a kamarai tagoknak és minden érdeklődőnek - közölte a dékán.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ifjú horgászok huszonötödik nyara Ásványrárón

Nyolckilós ponty, kétkilós balinok, kiló körüli csukák és sok keszeg akadt idáig az ifjú pecások… Tovább olvasom