Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Újra bíróság előtt Geréb Ágnes

Felbujtóként elkövetett közokirat-hamisítás, kuruzslás és három rendbeli foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés a vád.
Megkezdődött csütörtökön első fokon Geréb Ágnes újabb büntetőtárgyalása, amelyben felbujtóként elkövetett közokirat-hamisítás bűntette, kuruzslás és három rendbeli foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségével vádolják.

Újra bíróság előtt Geréb Ágnes
Geréb Ágnest február 10-én négy otthon szüléses ügy miatt egyrendbeli, halált okozó, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés, valamint egyrendbeli, maradandó fogyatékosságot okozó, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt jogerősen két év letöltendő fogházbüntetésre ítélték. Ezenfelül tíz évre eltiltották a szülész-nőgyógyászi és a szülésznői tevékenység gyakorlásától.

Geréb Ágnes a köztársasági elnökhöz fordult kegyelemért.

Áder János államfő októberben úgy döntött, hogy csak Geréb Ágnes folyamatban lévő büntetőügyének jogerős bírósági lezárását követően dönt arról, hogy kegyelmet ad-e, vagy Geréb Ágnesnek le kell töltenie a rá kiszabott fogházbüntetését.

Olvasóink írták

 • 4. rommel2 2012. december 06. 19:59
  „10 ÉV IS KEVÉS LENNE NEKI !!!
  2 HALOTT CSECSEMŐ ÉS EGY MARADANDÓ KÖVETKEZMÉNYEKKEL !!!”
 • 3. sopron700 2012. december 06. 16:55
  „Véleményem szerint az Elnök Úr jól döntött.Arról nem nagyon hallottam,hogy egy szülésért a vállalkozása mennyi pénzt tett el, mert nem szeretetből csinálja?!? A segítőik is pénzből élnek.”
 • 2. Mankapunka 2012. december 06. 15:40
  „Valaki nagyon utálhatja csórót. Más több kárt okozott ebben a putriban,és még ennyit sem hívták bíróságra.”
 • 1. mikvannak 2012. december 06. 15:40
  „Jogerős bírósági lezárását követően dönt arról, hogy kegyelmet ad-e, vagy Geréb Ágnesnek le kell töltenie a rá kiszabott fogházbüntetését.Nem is értem!Akkor minek a cirkusz ,ha kegyelmet akar neki adni,vagy a bíróságokat is foglalkoztatni kell?!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Novemberig 705 millió forint értékben foglalt le hamis gyógyszert a NAV

Idén novemberig 38 nyomozás során legalább 705 millió forint értékben foglaltak le hamis gyógyszert… Tovább olvasom