Kisalföld logö

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 9°C Még több cikk.

Újabb rádiófrekvencia botrány - Klubrádió vagy Katolikus?

Az ORTT a Klubrádiónak adta szerdán azt a frekvenciát, amelyre a Magyar Katolikus Rádió is pályázott.

"A Kereszténydemokrata Néppárt felszólítja az Országos Rádió és Televízió Testületet, illetve annak soros elnökét, hogy semmiképp se kössön szerződést a Klubrádióval, amelynek a mai napon törvénysértően odaítélte azt a frekvenciát, amelyre a Magyar Katolikus Rádió is pályázott. Ezzel a szavazással ugyanis a Klubrádiónak két frekvenciája lett, a Katolikus Rádiót pedig elnémították a testület azon tagjai, nevezetesen Tímár János (SZDSZ), Gyuricza Péter és Ladvánszky György (MSZP), akik ezt a döntést meghozták. Mindez nem csak morálisan elfogadhatatlan, hanem több szempontból is törvénysértő. Törvénysértő, mert olyan tag távollétében szavaztak, aki jelenleg külföldön kórházban fekszik, éppen ezért kérte a döntés elnapolását. Törvénysértő továbbá azért is, mert az általa benyújtott módosító javaslatot nem tekintették módosító javaslatnak.

A döntés morálisan is elfogadhatatlan, mert a határozathozók egyike, Tímár János egy olyan párt delegáltja, amely a következő országgyűlésnek már nem lesz tagja, ennek ellenére veszi a bátorságot, hogy hosszú távra szóló döntésekbe avatkozzon bele. Mindez nem vet jó fényt a szocialista delegáltakra sem, nem jár messze az igazságtól az, aki a választási vereség miatti bosszújukat véli fölfedezni a történtekben. Az utolsó napokban is hűek maradnak az elmúlt nyolc év kormányzati stílusához, ahol módjuk nyílik, és addig, amíg lehet, rombolnak. Ezért is szánalmas Lendvai Ildikó MSZP elnök víziója a jobboldali médiaterrorról, hiszen a deviáns magatartásformákat propagálni mindig kész, a Gyurcsány-Bajnai-féle kormányzati rombolás hű médiatámogatójaként elhíresült Klubrádió megkettőzheti médiaerejét, míg a több mint 6 millió katolikus magyar embernek szóló műsorok hangja elhalkul. A fentiek miatt a KDNP bírósághoz fordul és minden törvényes eszközzel meg fogja akadályozni, hogy ez, a demokráciát megcsúfoló döntés valósággá váljon. A Kereszténydemokrata Néppárt nevében: Halász Zsuzsa szóvivő, Kiadó: KDNP frakció."

Olvasóink írták

 • 10. mosonmegye 2010. április 23. 14:17
  „mankapuka, gondolom glottgatyában, svájci trikóban, a vasárnapi asztal mellett,- már ha van egyáltalan valaki aki leül egy asztalhoz veled - üvegből, úgy lumpenprolisssan. Még mielőtt felhördülnél, a proli és a munkás, a kétkezi munkás nem egy és ugyanaz, ugyan úgy mint a tisztességes ember lehet az vallásos, vagy akár materialista is, vagy az aki csak annyi mint amit a fúró kihajt a fából, Embernek ember, de micsoda különbséggel! Több hozzászólásodat olvastam már amelyeket különböző cikkekhez írtál, döbbenetes vagy. Döbbenetes a taplóságod. No ilyenre mondják nálunk, buta vagy mint hat pár rendőrcsizma.
  janika te meg ne röhögj elvtársad elmarasztalásán, legyen annyi betyárbecsület benned. Neveletlen kölykök.”
 • 9. Mankapunka 2010. április 22. 12:26
  „Én si azt hiszem,iszok még egy üveg sört.”
 • 8. omarhulm 2010. április 22. 11:21
  „Hiába az ateizmus nagy divat lett (janika, mankapunk)”
 • 7. elihu 2010. április 22. 09:49
  „Félelmetes, milyen vallás ellenesség megy itt. Ez elvileg a ti államvallásotok, és a kultúrátok szerves része. Akkor meg miért támadjátok ti is? Miért nem lehetne az egyházatoknak is egy rádiója? Ha nem érdekel titeket, akkor nem kell hallgatni, és ennyi. Az eljárás pedig szerintem is etikátlan, függatlenül attól hogy kikkel szemben jártak el így, bár tudom, hogy a materialista világnézet nem esik messze az mszp, szadesz képvislőktől. Ezt még a múltjukból hozták magukkal. Valóban vicces egy olyan párt képviselő véleménye amelyik be sem fog kerülni a parlamentbe és frakció szóvívője sem lesz. A KDNP, mint párt pedig igenis létezik, van elnöke, frakciója, stb... Csak ezt most Fidesz-KDNP koalíciónak hívják. Attól mert kicsik, még ott vannak, és komoly szerepük van a koalíció stratégiájának kialakításában!”
 • 6. janika 2010. április 22. 06:34
  „Hiába az igehírdetés már kinőtte a templomokat! Miért nem Tv adásért verik a nyálukat a cifra csuhások?”
 • 5. Primax 2010. április 21. 20:35
  „"A Kereszténydemokrata Néppárt nevében: Halász Zsuzsa szóvivő, Kiadó: KDNP frakció."
  Vicces :
  Egy nem is létező párt frakciójának szóvivője is van :):):)”
 • 4. Komissar 2010. április 21. 18:09
  „2. hozzászólás mosonmegye 2010.04.21. 17:13
  az emlékezet rövid.
  mert akkor szalai elvtársnő volt kinek szavazata megbuktathatta volna a klasssz és neó pályázatát.
  nem tette, ezzel nyertek.
  ennek a keresztényellenes pártnak akkor kellett volna így tiltakoznia.
  jellemtelenek.”
 • 3. Mankapunka 2010. április 21. 18:07
  „Nem kell hitrádió.

  Maradjon csak a falak között!!!!

  Úgíia aírtok mindig érte,hogy ne bántsa senki,hát akkor ne akarjátok az éterben is az igét osztani.

  Jó döntés!!!!!”
 • 2. mosonmegye 2010. április 21. 17:13
  „Az nincs, mert csak csípőböl lövés van. A Danubiusz és a Sláger Rádió "szétverését" pontosabban átkeresztelését - átjátszását - egy másik cégnek, ugyanez a bagázs végezte. Szavazzatok csak rájuk proletárok!”
 • 1. Ovinkor 2010. április 21. 16:07
  „Illene az ellenvéleményt is közölni.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MÁV és a holokauszt-per: 240 milliót követelnek

A MÁV elleni keresetet 95 ember nevében nyújtották be. 240 millió dollár vagyoni kár megtérítését… Tovább olvasom