Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

Újabb fordulat a Jackson-perben?

Egy újabb vallomással a fiatalkorú szexuális zaklatásával vádolt énekes javára billent a mérleg.

Bővelkedik a fordulatokban a világhírű popsztár, Michael Jackson ellen Kaliforniában folyó per, legalábbis ezt bizonyították a helyi idő szerint keddi bírósági meghallgatások. 

Ezúttal a fiatalkorú szexuális zaklatásával vádolt, 46 éves énekes javára billent a mérleg, amikor egy szociális gondozónő az  esküdtek előtt azt állította: a Jacksont vádló fiú két évvel ezelőtt egy vele folytatott beszélgetés során egyértelműen cáfolta, hogy a popsztár zaklatta volna őt. A kaliforniai Santa Maria bírósága előtt Iren Peters kijelentette: az akkoriban 13 éves fiú határozott nemmel válaszolt arra a kérdésére, hogy Jackson szexuálisan zaklatta  őt. 

A szociális ügyekkel foglalkozó helyi hivatal 2003 februárjában kereste meg a családot, röviddel azután, hogy óriási feltűnést váltottak ki azok a televíziós képsorok, amelyeken Jackson és a jelenleg őt vádló fiú kéz a kézben jelent meg. A családdal Irene Peters folytatott beszélgetéseket, s most az esküdtek előtt azt vallotta: nem csak a fiú, hanem édesanyja sem fogalmazott meg semmifajta vádat, illetve szemrehányást a popsztár ellen. Sőt az anya több alkalommal is kijelentette, hogy teljeséggel bízik a  popsztárban, aki jó viszonyban van a családdal. 

Az édesanya egyébként a napokban a bíróság előtt azt mondta: Jackson és munkatársai nyomást gyakoroltak rá annak érdekében, hogy csakis jót mondjon a popzenei világ korábbi egyik legnagyobb csillagáról. Többen állították viszont: egyáltalán nem tűnt úgy, mintha az édesanya Jackson és "csapata" befolyása alatt állna. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

KIFESTŐK/Kisegerek, nagyegerek

Tizenegy új kinyomtatható kifestő Gyerekeknek rovatunkban, csupa kisegérrel! Tovább olvasom