Kisalföld logö

2018. 10. 20. szombat - Vendel 9°C | 19°C Még több cikk.

Újabb dugó várható az M1-esen

Az M1 autópálya Győr felé vezető részét június 2-ra és június 4-re, valamint június 5-re virradó éjszakákon zárják le. Terelésre és forgalomkorlátozásra számítsanak a közlekedők.

Elterelik a forgalmat éjszakánként az M1-M0 csomópontnál

Szerdától jelentős forgalomkorlátozásra kell számítaniuk éjszakánként az M1 autópályán közlekedőknek az M0-M1 gyorsforgalmi utak találkozásánál épülő új csomóponti ág kialakítása miatt - tájékoztatta az Állami Autópálya Kezelő (ÁAK) Zrt. az MTI-t.

Az ÁAK közleménye szerint a munkálatokat várhatóan 22 és 5 óra között végzik, nappalra a forgalmi rend visszaáll. A terelő útvonalakra sárga színű jelzőtáblák hívják fel a járművezetők figyelmét.

Az M0-M1 csomópont M1 autópályával párhuzamos gyűjtő-elosztó pályát a Budapest felé vezető oldalon 2010. május 27-re és május 28-ra virradó éjszaka zárják le. Emiatt nem lehet majd az M0-ról Budapest felé az M1 autópályára felhajtani.

Terelőút az M0-1. sz. főút lesz. Az M1 autópálya Budapest felé vezető oldalát 2010. május 29-re és május 30-ra virradó éjszaka zárják le. Az M1 teljes forgalmát az M1 autópályával párhuzamosan futó gyűjtő-elosztó pályára terelik, ahol sebességkorlátozással, egy sávon lehet tovább haladni Budapest felé.

Az M1 autópálya Győr felé vezető részét - az M1-M7 autópályák elválási csomópontjától egészen az M0-ig - 2010. június 2-ra és június 4-re, valamint június 5-re virradó éjszakákon zárják le.

A Győr felé tartó forgalom az M7 autópályán, valamint az M0 autóúton keresztül érheti el az M1-et. A munka ideje alatt az M1 törökbálinti csomópontjában sem lehet az autópályára Győr irányában felhajtani. Kerülni az 1-es sz. főúton, felhajtani az M0-M1 csomópontjában lehetséges. Ehhez a csomóponthoz Budapest felől szintén az M7-M0 útvonal vezet. Az ÁAK kéri a járművezetőket, hogy figyeljék a kihelyezett terelőtáblákat, mert aki megszokásból vezet, az könnyen díjas útszakaszra hajthat.

Olvasóink írták

  • 1. Mankapunka 2010. május 24. 10:38
    „Végre építik akkor az új pályatestet alapjait végre itt is.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Húsz ház került veszélybe egy megcsúszott löszfal miatt Súron

A löszfal felett húzódó út is károsodott, három lakóépületet veszélyeztetve, amelyből az egyiknek a… Tovább olvasom