Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Újabb díjat kapott a vásárhelyi Csomiép

Tarol a Csomiép Beton és Meliorációs Termékgyártó Kft.: idén már a harmadik elismerést nyeri el és veheti át a Délmagyarország Presztízs Díjjal is kitüntetett cég. A Magyar Termék Nagydíj és a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara „Első minősített vállalkozása" kitüntető cím után a vásárhelyeik megkapták a Magyar Minőség Háza Díjat.
Ebben az évben már a harmadik kitűntető címet érdemli ki a Csomiép Beton és Meliorációs Termékgyártó Kft., és ebben ismét főszerepet játszik a TB típusú árok- és mederburkoló vasbetonelem-család. A Magyar Minőség Háza Díjra is pályázott vele a gyártó.

– Szigorú pályázati követelményeknek kellett megfelelni – mondta Mészáros Antal ügyvezető igazgató. – A termék élettartamát és a vevők elégedettségét is vizsgálták. Több beépítési helyszínt megadtunk, és a bizottság tudomásom szerint ezeket ellenőrizte. Ismét nagy sikert értünk el a 19 esztendeje kifejlesztett vasbetonelem-családdal.

A Csomiép nem pihen a babérjain: sok új terméket akar piacra dobni, hiszen, ahogy az ügyvezető fogalmazott: 150 családnak kell biztos megélhetést, kenyeret biztosítani. Mészáros azt szeretné, ha igazi családi vállalkozássá válnának, vagyis több generáció dolgozna náluk. A munkatársak egészségi állapotára, jó közérzetére is odafigyelnek, ezért azt tervezik, hogy két éven belül szabadidőközpontot építenek Vásárhely szívében. A beruházás 70-100 millió forintba kerül majd. Itt nyugodt körülmények között sportolhatnak, pihenhetnek, regenerálódhatnak a csomiépesek. A közeljövő terveiről Mészáros Antal elmondta:

– Megcélozzuk az Európai Termék Nagydíjat, és ezt már közöltem is a munkatársaimmal. Szerintem négy év múlva ezt az elismerést is begyűjthetjük, persze, ehhez a mostaninál barátságosabb gazdasági körülményekre lenne szükség. Lehet, hogy magasra tettük a lécet, de nem illene átballagni alatta.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A kokain-fogyókúrázók

Hétből egy nő használ drogokat, például kokaint vagy Speedet annak érdekében, hogy fogyjon –… Tovább olvasom