Kisalföld logö

2017. 08. 23. szerda - Bence 14°C | 22°C Még több cikk.

Új Windows Update-változat

A Microsoft legújabb Windows Update-ja immár nem béta állapotú. Az egyelőre csak Windows XP felhasználók számára elérhető Windows Update v5 számos jelentős fejlesztést kínál a korábbi változatokhoz képest.
Az új Windows Update legfontosabb jellemzője, hogy úgy egyszerűsíti a rendszerek frissítését a kevésbé gyakorlott felhasználók számára, hogy közben a korábbi változatoknál nagyobb kontrollt enged át a profi frissítők számára. Felhasználói segítségével legegyszerűbb esetben egyetlen gomb lenyomásával a legfrissebb állapotba hozhatják rendszereiket, míg a jártasabbak különböző beállítások révén áttekinthetőbbé tehetik a frissítések listáját, sőt, tájékozódhatnak régebben letöltött javításaik felől is.
Szintén kellemes újítás, hogy az új Update a letöltések megszakadása esetén legközelebbi kapcsolódáskor képes folytatni azokat, így jelentős mértékben megkönnyíti a "vonalszakadást" gyakran elszenvedő modemes felhasználók életét. Ezen kívül letöltés előtt a rendszer a korábbiaknál alaposabban analizálja a gépen jelenlévő szoftverkomponenseket, és csak a minimálisan szükséges számú frissítést tölti le, ezáltal is csökkentve a hálózaton átvitt adatok mennyiségét.
pcforum.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szabó Lőrinc: Kicsi vagyok én

Tovább olvasom