Kisalföld logö

2018. 01. 16. kedd - Gusztáv -3°C | 5°C Még több cikk.

Új szereplő lépett a vezetőkölcsönzési piacra

Új szereplőként akár 25-30 százalékos részesedést is szerezhet az Interim Management Resourcing Kft. (IMR) a vezetőkölcsönzési, úgynevezett interim menedzsment piacon.

Kiemelte: az IMR egyedi sajátossága, hogy egyesíteni tudja a személyzeti és vezetési tanácsadás, illetve az interim menedzsment szakma és szolgáltatás ismereteit és több évtizedes tapasztalatát. Tóth Tamás elmondta: az interim menedzsment lényegében egy irányítási eszköz, amely járulékos menedzsment erőforrásokat és szaktudást biztosít egy meghatározott időszakra. Az IRM három szegmensben nyújt szolgáltatásokat: hiány-menedzsmentben - amikor hirtelen kell megoldani egy vezető rövidtávú pótlását -, projekt-menedzsmentben, és változás-menedzsmentben - amely a cégek átszervezésére, fejlesztésére irányul.

Rámutatott: Magyarországon jelenleg 150-200 interim menedzser dolgozik, míg a 2-3 céget foglalkoztató piac nagysága 2008-ban és 2009-ben is egymilliárd euró volt, ennyit költöttek a vállalatok interim menedzserekre. Úgy vélte, 2010-ben és 2011-ben ennél már jóval nagyobb, 1,5 milliárd forintos piacra lehet számítani, ha megkezdődik a magyar gazdaság dinamikus növekedése.

Tóth Tamás aláhúzta: az új vállalat célja, hogy egy közép-európai regionális interim menedzsment szolgáltató cégcsoportot építsen ki a Pendl and Piswanger International Kft. tanácsadó cég irodáival szoros együttműködésben. A nemzetközi együttműködési lehetőségeket kiterjeszti és erősíti, hogy az IMR tagja a Senior Management International szövetségnek, amely a vezető európai interim menedzsment szolgáltató cégeket tömöríti.

Olvasóink írták

  • 1. jánosi 2010. január 04. 16:53
    „erről nem tudott az mszp gyurcsány lemondásakor ? nem kellett volna a 20 balfácán után kajtatni :
    kikölcsönözni egy normális nyugati szakembert és kész !”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Székely Csaba: érdemes a vasutat fejleszteni

A Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút (GYSEV) Zrt. beruházásokkal és fejlesztésekkel készül a jövőre, ezek… Tovább olvasom