Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 2°C | 6°C Még több cikk.

Új netcsomagok

Új internet-hozzáférési csomagokat indított májustól az Axelero Internet és az EnterNet 2001 Kft. Az Axelero új konstrukciója percdíjas alapon, a telefonköltséget is tartalmazva biztosít hozzáférést a világhálóhoz.

Az Axelero a három új csomagot a lakossági internetezési szokásoknak megfelelően alakította ki. Az új szolgáltatások bevezetésével együtt megszűnik három régebbi előfizetési konstrukció – a Start csomag, a Kombi Alfa és a Kombi 3000 – értékesítése, így ilyen csomagot rendelni már nem lehet, de jelenlegi előfizetők változatlan feltételekkel használhatják tovább az előfizetéseket.

A társaság közleménye szerint azért vonták ki az értékesítésből a régi konstrukciókat, mivel az új, percdíjas csomagok gazdaságosabb megoldást kínálnak. Az EnterNet akciós „Mindenkinek ADSL" csomaggal jelent meg a Matáv szolgáltatási területén. Az új konstrukció azoknak az internetezőknek kíván megoldást nyújtani, akik eddig a Matáv 2002 júliusától megszűnő Mindenkinek csomagját, vagy 150 forintos kedvezményét használták a világháló elérésére.

Hegedűs Zsolt, az EnterNet ügyvezetője elmondta, hogy a csomag a modemes elérés eddig bevált, de eltörlendő kedvezményrendszerének elemeit ötvözi az ADSL magas színvonalú szolgáltatásával, ezáltal lehetőség nyílik a havi internetezési költség optimalizálására és minimalizálására. Az EnterNet szolgáltatását kizárólag magánszemélyek vehetik igénybe ott, ahol az alaphálózati szolgáltató biztosítani tudja az ADSL csatlakozást.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szépülni mindenáron

A fog- sé gasztronómiai turizmus mellett a szépségturizmus sem elhanyagolható megyénk határ menti… Tovább olvasom