Kisalföld logö

2018. 07. 20. péntek - Illés 17°C | 28°C Még több cikk.

Új játékok a boltokban

Lassan mindenki karácsonyi bevásárlási lázban ég, ezt jelzi az is, hogy négy új játék került ma a boltok polcaira.
Az első a Microsoft Game Studios kiadásában megjelent MechAssault xboxos verziója, melyet a Day 1 Studios csapata fejlesztett. A 31. században játszódó történet során a MechWarrior sorozatból megismert hatalmas robotok irányítása lesz a feladatunk. A program 50 dolláros áron vásárolható meg, de már beleépítették az Xbox Live szolgáltatás támogatását, így a játékosok az interneten keresztül is összemérhetik erejüket.
Megjelent a nagy sikert aratott Medal of Honor: Allied Assault második világháborús akciójáték kiegészítője is, a Medal of Honor: Spearhead. A lemezen a kilenc új küldetés mellett természetesen szerepel néhány friss multiplayer pálya, valamint új modellek (brit, illetve szovjet katona) és fegyverek is. A történet során az 1944 júniusától, azaz a szövetségesek partraszállásától egészen 1945 májusáig, azaz Berlin elestéig kell helytállnunk az embert próbáló ütközetekben. De alkalmunk nyílik belekóstolni a híres arnhemi csatába is, melynek hídjáról és annak környékéről egy külön pályát is mintáztak a többjátékos feladatokhoz.
A PlayStation 2-tulajdonosok már biztosan régen felfigyeltek az Electronic Arts legújabb autós játékára. A Shoxban összesen 24 sportkocsit vezethetünk, melyek közt olyan gyárak licencelt járművei szerepelnek, mint a Porsche, a BMW, a Subaru, a Toyota vagy a Ford. A virtuális gumikat háromféle helyszínen (tundra, sivatag, dzsungel) koptathatjuk. Ha rendelkezésünkre áll négy kontroller, akkor akár három barátunkkal együtt is játszhatunk osztott képernyős módban.
A negyedik alkotás a Sega of America által készített Shinobi akciójáték PlayStation 2-es változata. A játékban egy speciális képességekkel rendelkező nindzsával kell helytállnunk a különböző rázós helyzetekben. Emberünk például könnyedén szökken fel a falakra, illetve az épületek tetején való ugrálás sem okoz neki gondot. A fejlesztők külön kihangsúlyozzák, hogy hősünk igen jól bánik a kardjával, mely a rengeteg féle mozgásanimációnak köszönhető.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alexandre Dumas hamvai a párizsi Panthéonba kerülnek

Alexandre Dumas, a nagy francia író hamvai - négy testőr kíséretében - eddigi nyughelyükről, az… Tovább olvasom