Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Új igazgató a Hotel Lövér élén

„ Mi egy ígéretet adunk el, ha nem teljesítjük az elvárást, többet nem jön a vendég. A szobafoglalás bizalmon alapuló megállapodás. Ennek kell nap mint nap megfelelni, erről szól a turizmus” – vallja Sándorfi Róbert, a Hotel Lövér új igazgatója.
Helycserés vezetőváltás volt a Danubius Hotels szállodalánc győri és soproni egysége élén. A Bio-Sport Hotel Lövér igazgatója januártól Sándorfi Róbert, aki ezt megelőzően négy évig a győri Hotel Rábát irányította. Helyére soproni elődjét, Horváth Ottót nevezték ki.

Szakmai kihívás

– A Danubiusnál nem ritkák az ittenihez hasonló váltások – ad magyarázatot a személycserére Sándorfi Róbert. – A szálloda szempontjából is hasznos, amikor egy friss szem észreveszi a kiaknázatlan lehetőségeket és új ötleteket hoz a ház életébe. Másrészt, a vezető számára is szakmai kihívást jelent az új terület. Impulzusokat ad és fejlődésre késztet.
– A Hotel Lövér egy jól üzemeltetett szálloda, nem kell fenekestől felforgatni a rendszert, mindössze a dolgozókon múló ezer apróságon lehet és kell finomítani – összegzi eddigi tapasztalatait Sándorfi Róbert. – Számomra fontos a jó csapatszellem, hogy szoros együttműködés legyen a kollégák között. Győrben így volt, remélem, itt is sikerül ezt elérnem.
Hosszú távon persze a szolgáltatás színvonalának további növelését célzó tervek foglalkoztatják az új igazgatót. Így például szeretnék bővíteni a fitneszrészleget, hiszen a Lövér klasszikus üdülőszálloda, ahová nagyrészt pihenni, kikapcsolódni érkeznek a vendégek. A szépségfarmot is piacképesebbé kívánják tenni. A jelenlegi exkluzív kínálatuk ugyanis viszonylag szűk réteg számára elérhető. A termékeket és az árakat úgy fogják alakítani, hogy nagyobb legyen a fizetőképes kereslet mind a szállóvendégek, mind a soproniak tekintetében. Mivel nem új a szálloda, a szobák, a közös vendégterek és az üzemi területek folyamatos felújítása is napirenden van.

Helyieket is várnak

– Számunkra nem csak a szállóvendégek fontosak. Szeretnénk még inkább bekapcsolódni Sopron vérkeringésébe. Így például mi is csatlakoztunk a Kékfrankos Nyár programsorozathoz, lesznek saját rendezvényeink és reméljük, hogy minél több helybéli ellátogat az éttermünkbe, valamint a fitneszrészlegünkbe – mondta végezetül a magát kicsit már soproninak érző igazgató.

Számok, eredmények

A négycsillagos szolgáltatást nyújtó Hotel Lövérnek 185, zömében kétágyas szobája van. A foglaltság stabil emelkedést mutat, 2005-ben ötven százalék feletti volt a kihasználtság. A vendégek 80 százaléka belföldi. A szobák listaára 76–104 euró között mozog, de számos csomagkedvezményt is adnak. A szállodának száz dolgozója van.

Névjegy

Sándorfi Róbert egy Székesfehérvár melletti településen született, 35 éves, nős. 1994-ben lépett be a Danubius Hotelshez, több szállodában és a budapesti központban is dolgozott. 2001- től vezette a győri Hotel Rábát, 2006 januárjától a soproni Hotel Lövér igazgatója.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SMS 03.01.

Tovább olvasom