Kisalföld logö

2018. 07. 20. péntek - Illés 17°C | 27°C Még több cikk.

Új elnök a gytc élén

Soós Szabolcs személyében új elnöke van a Győri TC-nek. Az egyesület idén két csapattal vág neki a bajnokságnak.

tenisz

Nemrég változás történt a Győri Tenisz Club vezetésében. Rigó László az új marcalvárosi teniszcentrum beruházójaként etikai okokból lemondott az elnöki posztról, helyette ezentúl Soós Szabolcs irányítja az egyik legeredményesebb vidéki egyesületet, Jakus György és Polgár József pedig elnökségi tagként segíti a munkát.
A frissen megválasztott elnök elmondta: a GYTC két csapattal vág neki az idei évadnak. A saját nevelésű szuperligás együttes a tavalyi szereplésének köszönhetően továbbra is a legfelsőbb osztályban indulhat, a második csapat pedig az ob III-ban szerepel.
„ Büszkék vagyunk az utánpótlásunkra is – tette hozzá Soós Szabolcs. – Berecz András tanítványa, Mikó Zsófia többszörös magyar bajnok lett, a soproni Babos Tímeával pedig korosztályos csapat Európa-bajnoki címet szerzett. Másik tehetséges játékosunk, Szepesházi Attila, akinek edzője Kovács Attila, a magyar ifjúsági válogatott tagja.”
A klub versenyzői decembertől már igénybe vehetik a minden igényt kielégítő új teniszcentrumot.
„ Köszönettel tartozunk az üzemeltető kft.-nek, amely megállapodásunk értelmében kitűnő feltételeket biztosít az egyesületnek a téli felkészülés alatt.”
Nemrég egy szomorú esemény zavarta meg a klub életét.
„ Elhunyt doktor Sebestyén Miklósné Gabi néni, aki generációkon keresztül adta át a klubtagoknak a sportág szellemét, szeretetét.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Póczáné Németh Alojzia

Tovább olvasom