Kisalföld logö

2018. 02. 24. szombat - Mátyás -8°C | 2°C Még több cikk.

Új edző segíti a felkészülést

A várakozásnak megfelelően szerepeltek a Soproni Torna Club versenyzői. Lehota Szimonetta felemás korláton bejutott az országos döntőbe.
A Soproni Torna Club keretein belül 18–20 fiatal versenyző készül az országos bajnokság megmérettetéseire. Emellett 25–30 fiatal jár le rendszeresen az edzésekre, ők adják majd a tornasport utánpótlását.
Pánczél Miklós vezetőedző a lassan magunk mögött lévő évet értékelve lapunknak elmondta, a klubon belül három csoportban folyik a munka. – A gyermek korosztály az országos bajnokságok alapján a hatodik helyen zárta az évet. A kadett- és az ificsapatunk pedig a negyedik lett – folytatta a vezetőedző. – Külön öröm számunkra, hogy egyéniben Lehota Szimonetta felemás korláton bejutott az országos döntőbe. Az évet összességében a várakozásnak megfelelően teljesítették versenyzőink. A soproni sportot országos viszonylatban a középmezőnybe lehetne sorolni. Vannak olyan városok, ahol napi két edzést tartanak, ők persze jobban állnak, mint mi. De nem panaszkodhatunk, nálunk hetente hatszor vannak a tréningek. A körülményekhez képest szinte mindent kihoztak magukból a csapattagok.
A jövőről szólva Pánczél Miklós megemlítette, októbertől új edző, Horváth Eszter segíti a felkészülést. Azt várják az új trénertől, hogy még nagyobb lendületet adhat a csapatnak. – Bízunk abban, hogy a város jövőre is támogat bennünket anyagilag – tette hozzá. – A 2007-ben az országos bajnokságon túl több nemzetközi versenyen is szeretnénk részt venni. Meghívást kaptunk a külföldi partneregyesületeinktől az általuk rendezett házitornára. Amennyiben az izlandi diákvilágjátékokon tornában is lesz verseny, akkor oda is szeretnénk elmenni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bálba indul a média

Pontosan négy évvel ezelőtt vette saját kezébe báljának szervezését a regionális média. Tovább olvasom