Kisalföld logö

2016. 12. 03. szombat - Ferenc, Olívia -3°C | 4°C

Tyúkólban hevert a halott csecsemő

A közigazgatási eljárás szabályai szerint kezdett vizsgálatot az edelényi rendőrkapitányság annak a 23 éves edelényi nőnek az esetében, akinek csecsemőjét a tyúkólban találták meg holtan.
A terhességét titkolt nőnél az orvosi vizsgálat megállapította a szülés tényét - ami a rendelkezésre álló adatok szerint november 4-én történt - azt azonban hogy milyen fejlettségű lehetett az újszülött nem lehetett tudni. A rendőrök átvizsgálták a nő által a szülés helyéül megjelölt területet, a kutatást kiterjesztették annak környékére is - eredménytelenül. A nyomozók így a ház környékén folytatták a keresést, ami szerda délután vezetett eredményre, a porta egyik melléképületében, egészen pontosan a tyúkólban elrejtve rábukkantak a letakart újszülött holttestére.

Az elsődleges orvosi vélemény szerint az újszülött kislány életképes volt, azt azonban, hogy élve született-e, mi volt halálának pontos oka - ennek megállapítására a rendőrség szakértőt rendel ki.

A körülmények tisztázása érdekében a megyei rendőr-főkapitányság emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást. A rendőrség a nőt gyanúsítottként hallgatta ki.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyhétnyi kortárs irodalom

Hagyomány és megújulás jellemzi a VIII. megyei irodalmi hét programját. Tovább olvasom