Kisalföld logö

2017. 05. 29. hétfő - Magdolna 13°C | 27°C Még több cikk.

Tüzet okozhat a játéktraktor akkumulátora

A SIKU játékmodellek John Deere három modelljének akkumulátorában találtak műszaki hibát, ezért a gyártó visszahívja a termékeket.
A Sieper GmbH (Lüdenscheid/Németország) megállapította, hogy az egyik távvezérlésű járműmodellben használt akkumulátorban (cikkszám: 6711) műszaki hiba fordulhat elő. A játékgyártó ezért elővigyázatosságból visszahívja ezt az akkumulátort (cikkszám: 6711) és a SIKU Control 32 sorozat három hozzá tartozó modelljét:

John Deere lánctalpas traktor (cikkszám: 6761, 6762 vagy 6763)
John Deere 8345R (cikkszám: 6771, 6772 vagy 6773)
Fendt homlokrakodó (cikkszám: 6769).

A visszahívott játékmodellek.
A visszahívott játékmodellek.

Az akkumulátor meghibásodása kedvezőtlen körülmények között az akkumulátor erős felmelegedését okozhatja. Felelősségteljes gyártóként a Sieper szeretné kizárni a tüzet is okozható túlmelegedés kockázatát - írja az OTS.

A cég ezért arra kéri vásárlóit, hogy ne használják ezeket a modelleket, az akkumulátort haladéktalanul távolítsák el a gépekből, és a teljes terméket távvezérlővel, akkumulátorral és töltővel együtt vigyék vissza. A termék visszavétele a játékkereskedéseken vagy közvetlenül a Sieper cégen keresztül történik.

Az érintett vásárlók természetesen visszakapják a vételárat.

"Kérjük vásárlóink szíves megértését. Rendkívül sajnáljuk, hogy meg kellett tennünk ezt a fogyasztóvédelem szempontjából szükséges lépést. A visszahívás azonban elkerülhetetlen, mivel kötelességünknek érezzük, hogy vásárlóinknak és gyermekeiknek kiváló minőségű és biztonságú termékeket kínáljunk" - mondja Britta Sieper, a Sieper GmbH ügyvezető igazgatója.

A Sieper egy családi vállalkozás, amely már 90 éve gyárt és forgalmaz kiváló minőségű játékszereket a SIKU márkanév alatt. A SIKU játékmodellek megfelelnek a legmagasabb minőségi és biztonsági követelményeknek, valamint hosszú távú és biztonságos szórakozást nyújtanak a gyerekszobában. A Sieper felelősségének teljes tudatában kezdte meg a modellek visszahívását, és teljes körű tájékoztatást nyújtott vásárlóinak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vona: a Jobbik programközpontú kampányra készül

A párt programjának három fő célkitűzése a megélhetés, a rend és az elszámoltatás. Tovább olvasom