Kisalföld logö

2017. 01. 20. péntek - Fábián, Sebestyén -9°C | 1°C Még több cikk.

Tüntetők az Országházban

A Kossuth téri tüntetők három csoportjának szombati látogatása rendben zajlott le a Parlamentben, mondta Bakos Emil, az Országgyűlés gazdasági igazgatója azt követően, hogy a harmadik ilyen csoport is elhagyta az Országház épületét. Az első 25 fős csoport, Gonda László, a Magyar Nemzeti Bizottság 2006 ügyvivője vezetésével késő délelőtt lépett be a Parlamentbe, a bejáratnál szigorú átvizsgáláson estek át. A csoport tagjai a kupolacsarnokban imádkoztak és közös esküt tettek arról, hogy hűek lesznek a Szent Koronához, a hazához és a nemzethez.

Gyurcsány pártelnökjelölt

Hivatalosan is az MSZP elnökjelöltje Gyurcsány Ferenc miniszterelnök. Ezt Lendvai Ildikó, a kongresszusi jelölőbizottság vezetője közölte. A jelölőbizottság azt javasolja a kongresszusnak, hogy két elnökhelyettest és három alelnököt válasszon meg.

Schmitt Pál a kordonról

Schmitt Pál sajnálja, hogy nem vehetett részt a Fidesz parlamenti és európai parlamenti képviselői által végrehajtott kordonbontáson. Ezt a Fidesz alelnöke a Fidelitas országos választmányi ülésén mondta Budapesten.

Dávid a régi törvényekről

A 15–16 éves törvények jelentős része felülvizsgálatra szorul, de legtöbb esetben hiányzik az ehhez szükséges politikai konszenzus – mondta az MDF elnöke Zalaegerszegen. Dávid Ibolya az Alkotmánybíróságról szólótól a pártfinanszírozást szabályozóig, a számvevőszékitől a gyülekezési törvényig említett példákat. (mti)

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Totóeredmények

6. hét: 1, X, 1, X, 1, 1, 1, 2, X, 2, 1, 2, 1 + 1. Tovább olvasom