Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Tüntetést szervez jövő szombatra a Jobbik a Gárda érdekében

Tüntetést szervez a Jobbik Magyarországért Mozgalom július 11-én, azaz jövő szombaton 17 órára a budapesti Szabadság térre, tiltakozásul a Gárda elleni atrocitások, különösen a július 4-én, szombaton történtek miatt.

A demonstráción ismertetik, hogy milyen konkrét lépéseket terveznek a Gárda megmentéséért - közölte szombat esti közleményében a párt.A Jobbik szerint az elmúlt hetekben egyértelművé vált, hogy a június 7-i választási eredménytől megrémült a hatalom, ezért a nemzeti tábor szétverésére, a Gárda felszámolására és a Jobbik politikai működésének ellehetetlenítésére készül.

"Nem engedjük, hogy a kétéves működése során törvényt nem sértő gárdistákat, valamint a több százezer ember szavazatával legitimált Jobbikot megfélemlítsék és ellehetetlenítsék" - áll a Jobbik közleményében. A párt közleményében kitér arra, hogy Orbán Viktor és a Fidesz megnyilatkozását is elvárják a kialakult helyzetről, a tüntetésre pedig nemzetközi megfigyelőket hívnak.

Olvasóink írták

21 hozzászólás
12
 • 21. lótusz 2009. július 23. 11:27
  „így igaz. a fidesz testvérpártja is izraeli. orbán ideológiailag együtt érez velük. na akkor fidesz uralom alatt is kiárusítás folytatódna. talmud elméletek. a fanatikus izrael meg akarja szerezni magyarországot. ezt még le sem tagadták. és kézzel lábbal harcolnak most a jobbik ellen mert eljönne az igazság pillanata. ezt már nem lehet ugye?”
 • 20. xo16zy 2009. július 07. 21:40
  „14. pancser így akatra írni:
  A Jobbik igazi ellensége pillanatnyilag a manipulált fidesz. Szaván kell fogni az mszp-t és neki kell esni elől hátul a hallgató, velejéig korrupt, színfalak mögött évtizedek óta megalkuvó és semmittevő szövetségesének, a fidesznek, addig kell ütni amíg meleg. A Fidesznek létérdeke, hogy ne legyen még egy viszonylag erős jobboldali párt, amely nem megalkuvó, aljas módon, hanem őszintén, tiszta nemzeti eszmékkel képviseli a Magyar Népet Brüsszelben.
  (A helyesírási hibákat kijavítottam)”
 • 19. asher11 2009. július 06. 14:20
  „.....!! nekem a 9-eshez semmi kozom!!!!”
 • 18. kolombela 2009. július 06. 12:39
  „moderálva”
 • 17. pancser 2009. július 06. 11:43
  „Ha Jobbik saját rohamosztagosait látja a gárdában, akkor a Jobbik saját jövőjét semmisíti meg. Mindenképpen útját kell allni, hogy a rasszizmius és az ostobaság a Parlamentben is megjelenjen. Két legyet ütünk egy csapásra, Brüsszelből is haza kell rendelni ezt a Morvait, akiben a női sértődöttség, bosszúvágy munkál, józan gondolkodás helyett. A magam részéről a Jobbik nem sokáig lenne párt. Úgy szétspriccelnének mint a pelyva a viharban.”
 • 16. Reális 2009. július 06. 08:38
  „Hála Istennek,a tudatlan baloldal nem látja a lényeget!Ezért szisszent fel a pécsi,ill. az EP- választás után is!Fogalmuk sincs arról,hogy az mszpre már csak bűnözők,cigányok,öreg nyugdíjasok,párttitkár ...... szavaznak!Az idő nem nekik dolgozik,mert szavazóbázisuk lassan kihal,más réteget nem tudnak megszólítani!Talán a szélsőbalos szdsztől juthatnak szavazatokhoz,de ez édeskevés!Bajban vannak, a hangnem, a tettek egyre agresszívebb formában jönnek!Veszélyben a második erő!Fegyveresekkel,félelemkeltéssel próbálják tartani,ami még tartható!Soha nem látott megosztottság van,a teljesen demoralizált,haláltusáját vívó baloldalon!Miközben a Jobbik erősödik az ellenkampány hatására is, újabb szavazókat nyer, a szombati események miatt szimpatikusabbá válik az egyszerű ember számára,szó van róla a hírekben,szóval erősödik!Remélhetőleg a Jobbik tartja a szavát,és felelősségre vonja azokat a baloldaliakat,akik tönkretették az országot!”
 • 15. jhongrissamhelyetese 2009. július 06. 07:20
  „Na hogy lássatok kicsit valamit:
  Volt, mert lehet hogy nem sokáig van még , egy cég ahol az emberek kezükbe akarták venni a sorsukat alakítottak egy szakszervezetet , erre a legfőbb mutyi szakszervezet kikiáltotta őket hogy egy másik épen meg erősödött szakszervezet hozta létre, hogy a fő mutyit gyengítse. Csak a párhuzam kedvéért írtam le , mért nem lehet elhinni vannak emberek akik kezükbe veszik a sorsukat , mert elegük van a elnyomásból , kihasználásból.Gondoljátok a ..idesz szabályozni tudja hányan legyenek a Jobbikba? Gondolkodjatok kicsit.
  420.000 ember nem lehet megfertőzött, rasszista gondolatokkal,mit ahogy írjátok, de ne csak ezeket a híreket amik a gárdával foglakoznak , hanem azt is hogy mennyi pénzt akarnak az egészségügyből kivonni.
  Majd ha rákos , van bármi olyan betegek lesztek aminek a gyógyítása drága , na majd akkor helyeseljetek hogy nem kell csak a ..idesz , kdmp. többi mutyi párt.
  most ők mért nem hallatják a hangulat, mért nem szerveznek demonstrációt hogy gordonka és társasága húzzon el? meg mondom mert ők is csak Mutyik . Itt a nagy különbség.”
 • 14. patriot 2009. július 05. 18:51
  „Fidesz igazi ellensége azok a pancserek akik feszültséget próbálnak szítani a jobbközép és a radikális jobboldal között.
  Azért fontos ez a számukra,hogy semmiképpen ne legyen a kétharmados többség a parlamentben és ne lehessen a mentelmi joguktól megfosztani a politikai bűnözőket.”
 • 13. pancser 2009. július 05. 18:02
  „A Fidesz igazi ellensége pillanatnyilag a manipulált Jobbik. Szaván kell fogni az MSZP-ét és neki kell esni elől hátul a Jobbiknak, addig kell ütni amíg meleg. A Fidesznek létérdeke, hogy nem legyen még egy viszonylag erős jobboldali párt, amely lejáratja az oszágot a világ előtt mk.-val az élen Brüsszelben. Ha nincs KJobbik, mert betiltották mk. is jöhet haza, akárcsak New Yorkból.”
 • 12. patriot 2009. július 05. 17:44
  „8-9 az ugyanaz!
  Provokátor.”
 • 11. Reális 2009. július 05. 17:16
  „A hatalomhoz görcsösen ragaszkodó,impotens,magyarellenes baloldal a rendőrséggel karöltve őrzi pozícióját,mivel a szavazófülkékben vesztésre áll!Már nem a fidesz az ellenség,hanem a megközelítőleg ugyanannyi szavazatot magáénak tudó Jobbik!Mivel a baloldal mindigis a tisztességtelenség pártján állt,hátulról,mocskos eszközökkel támadja a konkurens pártot!De mivel a demagóg,gőgös, a nép gondjait nem ismerő elvtársak rosszul látják a helyzetet,nem is tudnak jó megoldásokat hozni!Ezzel a tegnapi demokrácia ellenes rendőrattakkal is a szélsőjobbnak hozza a szavazatokat!Mert az embert egyszer lehet hülyének nézni,többször már nem tűri!és a legfontosabb:vigyázzunk mert a kívülről támogatott,magyarellenes baloldal a következő választások meghamisítására készül!Eszközeik egyre durvábbak,céljaikat egyre agresszívebben elérni akaró,szavaik egyre fenyegetőbbek(lendvai ildi már saját elvtársait fenyegeti), amár a demokráciát sem tisztelik!Ezektől kell félni,nem a Gárdától!”
 • 10. Őz 2009. július 05. 16:35
  „moderálva”
 • 9. Primax 2009. július 05. 16:15
  „zopika02 #7 írta :
  " A lehetőséget nekik is meg kell adni, a mostani politikai pártok leszerepeltek."
  A mondat második felével egyetértek.
  Az első része viszont zagyvaság. Szerezzék meg a lehetőséget, erről szólnak - négyévente - a parlamenti választások.
  Magyarországon sokminden lehetséges és elképzelhető, egyet viszont - tényleg - nem értek :
  Miért áll a Jobbik a Gárda mellé ? Miért megy szembe - nyíltan - a törvénnyel ?
  Miért fogadja el a - betiltott - Gárda ezt ?
  Részlet a Gárda "Alapító nyilatkozat"-ából :
  ..." A Magyar Gárda pártok és határok felett áll. "...
  Tudom : érthető így is, úgy is...nem egyenes mondat ez...
  Mint láthatjuk, egyet már sikeresen megtanultak a Gárdánál : hazudni.
  Mint a jelenlegi parlamenti "elit".
  Lehet , hogy ez valami vírus : aki a hatalom/pénz közelébe kerül/birtokolja, rögtön elkezd hazudozni össze-vissza.
  A "nép" többségét ez nem zavarja, ők - egyszerűen - jobban szeretnének élni, ezért minden marhaságot elhisznek.”
 • 8. asher11 2009. július 05. 15:14
  „-es hogyan is zajlana le az a bizonyos "veres" rendszervaltas???”
 • 7. zopika02 2009. július 05. 13:43
  „3. hozzászólás tosa2 2009.07.05. 05:50

  bugris ! mit lázadozol, azt hiszed, ha a jobbik lesz hatalmon, neked jó lesz !!
  megint van végre valami, amin lehet csámcsogni !!

  A lehetőséget nekik is meg kell adni, a mostani politikai pártok leszerepeltek. Igény van a változásra, amit a most " tűzközeli " pártok végrehajtani képtelenek. Miért félsz lehetőséget adni másoknak is ? Ha nem megfelelően végzik munkájukat előbb utóbb Ők is mint oly sokan a politika szemétdombján fogják végezni. És igen minél többen ott kell lenni a jobbik rendezvényein mert a jelenlegi hatalom mindent megtesz elnyomásukért. Holott közel annyi szavazatot szereztek és épp ezért csupán annyira legitimek mint a jelenlegi kormányzó párt. Ez tény.... Szebb jövőt.”
 • 6. széchenyi12 2009. július 05. 12:56
  „Adjon az Isten! Bizony , bizony..érik az igazi rendszerváltozás.....véres rendszerváltozás!
  És minél tovább vár a nemzet , a hazafiak, a hősök, annál hosszabb és véresebb lesz!
  A tegnapi nap újabb 10%-ot hoz a jobbiknak! Szebb jövőt!”
 • 5. kolombela 2009. július 05. 11:38
  „Egy biztos. A 11-kei tiltakozás leverésére már előre elkészített forgatókönyvvel vonulnak ki az ÁVH-sok.”
 • 4. patriot 2009. július 05. 06:40
  „gyurcsány???

  ...ezt az országot nem ezek a paprika jancsik irányítják,hanem Suchmann és Horn Gábor féle csoportok!”
 • 3. tosa2 2009. július 05. 05:50
  „bugris ! mit lázadozol, azt hiszed, ha a jobbik lesz hatalmon, neked jó lesz !!
  megint van végre valami, amin lehet csámcsogni !!”
 • 2. kiko 2009. július 04. 20:22
  „Habzó szájú rendőrkutya elé fektették a gárdistát a Deák téren

  A rendőrök egy-két perccel fél hat után előállították Vona Gábort, a Jobbik és a betiltott Magyar Gárda Egyesület elnökét az Erzsébet téri, nem engedélyezett tüntetésről.
  A politikus ellenállt, amíg a rendőrök kiemelték a tömegből, de ezt követően már nem tanúsított ellenállást. A rohamrendőrök kábelkötegelővel hátrabilincselték a karját, és egy rabomobilba tették. Tudósítónk úgy látta, hogy nem sérült meg.
  A tömegben korábban szájról szájra adták a tüntetők, hogy ,,Gábor azt kéri, ne lengessenek jobbikos zászlót, és ne kiabáljatok a pártra utaló jelszavakat". A Heti Válasz Online helyszínen tartózkodó munkatársa szerint nagyon eldurvult a helyzet az Erzsébet téren. Az ülve tüntető gárdistákat az ország több pontjáról, így Nógrádból, Borsodból és Győr-Moson-Sopronból is idevezényelt rohamrendőrök egyenként emelték ki, volt olyan, akit a habzó szájú rendőrkutya elé fektettek az elszállításáig. A tüntetőket több száz rendőr fogta körül, őket néhány száz gárdaszimpatizáns.
  A József Attila utcában leállt a közlekedés, nincs autóforgalom a Bajcsy-Zsilinszky út Astoria felé eső részén sem. A környező utak mindkét oldalán rendőrautók és -buszok állnak, a József Attila utcában pedig több mentőautó látja el a sérülteket és a hőségben rosszul lett idős, beteg tüntetőket.
  http://www.hetivalasz.hu/cikk/0907/rendorkutya_gardista”
21 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Könnygázzal oszlatnak a Deák téren

Könnygázt fújva kezdte kiszorítani a Deák téren maradt tüntető csoport tagjait a velük szemben… Tovább olvasom