Kisalföld logö

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 4°C Még több cikk.

Tragédia a hulladéktelepen

Folytatás az 1. oldalról.

– Nagy munkabírású, megbízható kollégát veszítettünk el. Régóta itt dolgozott gépkocsikísérőként. Munkájára sosem volt panasz, csendes és szolid munkatársnak ismertük meg. A fertőszentmiklósi házában egyedül élt – mondják a hulladéktelep dolgozói.
Az ügyben azonnal megkezdődött a vizsgálat. A munkaügyi felügyelőség szakemberei, valamint a rendőrség is megkezdte az okok kiderítését. Mindamellett a Rekultív kft. belső vizsgálatot rendelt el. Tegnap délután rekonstruálták a balesetet. Ellenőrizték a gépkocsi műszaki állapotát, valamint azt is, hogy az adott pillanatban ki hol és miért tartózkodott. Kinek mi volt a feladata, továbbá mennyire tartották be a munkabiztonsági szabályokat. Választ kell találni arra is, hogy már tolatás közben megkezdődött-e a konténer lerakása. Ezt ugyanis kizárólag álló helyzetben szabad megtenni.
– Meg kell várnunk a két vizsgálat lezárását és ezt követően tudunk felelősen nyilatkozni – mondta el lapunknak Nagy Lajos, a Rekultív kft. ügyvezető igazgatója. – Cégünk minden alkalmazottja megdöbbent, amint meghallották a szomorú hírt. Az elhunytat gyászoló hozzátartozókat természetesen mindenben segíteni fogjuk. Azonnali pénzbeli támogatást nyújtunk a családtagoknak.
A Soproni Rendőrkapitányságon a Kisalföld megtudta, a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a rendkívüli haláleset okait és körülményeit.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Van a családban háborús áldozat?

Tovább olvasom