Kisalföld logö

2017. 04. 24. hétfő - György 3°C | 15°C Még több cikk.

Tovább érvényesek az októberi buszbérletek

Az október hónapra, illetve az október második félhónapra váltott bérletek november 06-án 24.00 óráig érvényesek.
"A Kisalföld Volán Zrt. az október hónapra, illetve az október második félhónapra váltott bérletek érvényességi idejét meghosszabbítja, így azok 2013. november 06-án 24.00 óráig érvényesek utazásra.

Az Üzletszabályzatban foglaltaknak megfelelően az év hátralévő időszakában csak olyan bérletek válthatók, amelyek érvényessége még ez évben kezdődik.

(Pl.: 2014. január hónapra érvényes bérlet csak január 1-jétől váltható, míg olyan 30 napos bérlet, amelynek érvényessége december 31-én kezdődik, az év hátralévő időszakában is váltható.)

A bérlettel való első utazás megkezdése előtt – amennyiben a bérlet azt nem tartalmazza – a bérlet használatához előírt igazolvány számát a bérleten fel kell tüntetni.

Diákigazolvánnyal igénybe vett kedvezményes bérletek esetén, szeptember 1-jétől a diákigazolvány szám helyett az oktatási azonosító számot kell a bérleten feltüntetni." - áll a közleményben.

Olvasóink írták

 • 7. miracle 2013. október 27. 18:01
  „Legenda99
  Elárulom, hogy 5-éig sem kap senki fizetést, és a hétvégék sem 5 naposak.
  Egyébként meg onnan az 5 nap, hogy régebben - és talán még ma is néhány vállalatnál - csak elsejétől lehetett megvenni a tárgyhavit. És igen, nem értek egyet az elvvel, mert minek az az átfedés? Havi bérlet, nem?”
 • 6. Legenda99 2013. október 27. 10:39
  „Ja értem , szóval az a baj hogy 5 napot bónuszban minden bérletes ingyen megkap??
  A bérletet 1-től 30/31-ig kell használni. Aztán következő hónap elsején kell venni újat. Ennyi, nem kell túlbonyolítani szerintem. Nem szentírás hogy 5-éig várjon valaki a bérlet megvásárlással. Ez gondolom azért lett így kitalálva, mert nem mindenki kap 1-jén fizetést , vagy hétvégére esik elseje vagy éppen nincs itt abban az 1-2 napban. Vagy csak 5 napot ingyen ad a volán, mert saját jó hírét akarja kelteni...Amúgy talán csak könnyítésnek szánta az ötletgazda , de ebben az országban nem lehet jót tenni senkivel , mert nem hagyják.... Itt az élő példa.
  Ha az lenne a kötelező, hogy meg kelljen venni elseje előtt a bérletet, akkor azon lenne a felzúdulás, hogy ha valakinek 31-éig szól az érvényes bérlete akkor miért kötelezik rá őket, hogy előbb megvegyék a következő hónapra szólót...?
  Vagy ha megveszi valaki a bérletét mondjuk 26-án akkor azzal miért nem utazhat elseje előtt, hiszen megvette... ?
  100 ilyen dolgot tudnék még mondani...
  Ezeket én már tapasztalatból mondom és nem kioktatásnak szánom.”
 • 5. miracle 2013. október 27. 10:08
  „Legenda99
  Mit nem értesz a kérdésemen? Nagyon jól tudom, hogy 5-éig érvényesek, a kérdésem az, hogy miért? Egy hónap nem a következő hónap 5-éig tart, hanem a hónap utolsó napjáig. Mi akadályozza azt meg, hogy a havi bérlet csak a tárgyhónapra vonatkozzon (ez ugyanis 1000x logikusabb) ?”
 • 4. Legenda99 2013. október 27. 09:30
  „Tisztelettel jegyezném meg mindhárom előttem szólónak.
  Kedves Miracle. A bérletek minden hónap elsejétől érvényesek, a következő hónap ötödikéig, ez van most 1 nappal meghosszabbítva. Ez 5 nap plusz az utazóközönség részére minden hónapban, úgyhogy én a kérdést sem értem. A 30 napos bérlet meg bármikor megvehető és a következő hónap ugyanazon napjáig érvényes.
  Kedves Oxána. Miért lenne ez komplikált? Mitől lenne ez röhejes? Hogyan lehetne ennél is egyszerűbb?
  Kedves Kekec. Elég sokféle lehetőség van amiből választani lehet. Legyen szíves nézzen utána mielőtt hozzászól.
  Létezik 24 órás, 7 napos, félhavi, havi, 30 napos , negyedéves meg még néhány speciális fajta bérlet. Aki ennyiből nem tud választani.....
  Ja hogy miért nem lehet 27 vagy mondjuk 41 napos bérletet venni? Talán azért, amiért a boltban sem lehet 2,38 liter tejet venni. Vagy a kábeltévét sem lehet előfizetni 4 napra. A többségnek ez megfelel és tud ennyiből választani szerintem.”
 • 3. kekec 2013. október 26. 13:39
  „1. Meg úgy általában is mi a >#&đ@Đ>#Đe? ért kell az ilyeneket korlátozni?
  Miéért nem lehet **tetszőleges** időszakra bérletet venni? Vagy éppen autópályamatricát, ugye? Azon kívül persze, hogy ´csak´.”
 • 2. oxana 2013. október 26. 13:11
  „1. miracle

  Mert az illetékesek szeretik a komplikációt. Az egyszerüség unalmas lenne. Röhej.”
 • 1. miracle 2013. október 26. 12:53
  „Valaki árulja már el, miért ördögtől való az, hogy a bérletek 1-31 között lennének érvényesek és 25-31 között lehetne és kellene - előre - megvásárolni?”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Baja: Fidesz postázta a bejelentést az álvideó ügyében

A Fidesz pénteken postázta a rendőrségnek a hamis vád miatti bejelentését a bajai álvideó ügyében -… Tovább olvasom