Kisalföld logö

2017. 02. 23. csütörtök - Alfréd 5°C | 13°C Még több cikk.

Tóth Éva emlékére

Győr. A Liszt Ferenc Zeneiskola holnap este 6 órai kezdettel a városháza dísztermében hangversennyel emlékezik tragikusan fiatalon elhunyt tanárára, Tóth

Évára. A zeneiskola oktatói és növendékei adnak műsort.

Nyugdíjasnap

Győrzámoly. Az önkormányzat holnap délután 5 órai kezdettel a sportcsarnokban tartja hagyományos rendezvényét az idősek napja alkalmából. Az ünnepséget megelőzően délután 4 órakor szentmise kezdődik a római katolikus templomban.

Kertbarátok köre

Győr. A ménfőcsanaki kertbarátkör holnap délután fél 5 órakor kezdődő összejövetelének napirendjén a vírusok, baktériumok, gombák hatásait és az ellenük való védekezést ismerteti Szabó András növényvédelmi szakmérnök.

Nővérbál

Győr. A Győri Nők Független Szervezete december 9-én, szombaton este 7 órától a Hotel Konferenciában rendezi a régió II. Nővérbálját. Fellép a Marina SE tánckara, hastáncosok, lesz tombola és tánc hajnalig. Érdeklődni, jegyet rendelni a 70/269-7560-as, vagy a 96/337-081-es számú telefonon lehet.

Adventi készülődés

Győr. Az Újvárosi Művelődési Ház a karácsonyi készülődés jegyében adventi koszorú és asztali dísz készítésére várja az érdeklődőket holnap délután 4 órától. Négy gyertyát kell vinni, koszorú a helyszínen vásárolható. Az intézmény az 1-es és a 14-es busszal is megközelíthető, bővebb információt a 96/315-317-es számú telefonon adnak.

Stomaklub

Győr. A Stomaklub következő összejövetelét holnap délután 4 órától tartják az ÁNTSZ Jósika utca 1. szám alatti előadótermében.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A szelektív hulladékgyűjtésről Téten

„ Nincs biohulladékom, ami van, azt itthon komposztáljuk. Érthetetlen, miért akarnak… Tovább olvasom