Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

Tornázzunk együtt!

Azoknak, akik eddig lenézték a fitneszt, azt kell mondanom: a sportnak ezen műfaja az összes izmot alaposan megmozgatja. Nem kizárt az izomláz sem. A kecskeméti Fortuna Records gondozásában megjelent DVD ezúttal elsősorban az óvodás és kisiskolás gyermekeket, a gyermekes családokat célozza meg.
Azoknak, akik eddig lenézték a fitneszt, azt kell mondanom: a sportnak ezen műfaja az összes izmot alaposan megmozgatja. Nem kizárt az izomláz sem. A kecskeméti Fortuna Records gondozásában megjelent DVD ezúttal elsősorban az óvodás és kisiskolás gyermekeket, a gyermekes családokat célozza meg, hiszen nem csupán az apróbbakat hívják tornázni a tévé képernyője elé. A programhoz csatlakozhatnak a sörhastól szabadulni vágyó apukák, és a narancsbőr ellen küzdő anyukák is.

Miben más ez az album, mint a fitneszpiacon eddig megjelentek? Abban, hogy a Tilesch Kata okleveles aerobikedző által összeállított gyakorlatokat poposított gyerekdalokra lehet elvégezni. Emelgethetjük a lábunkat a Pál, Kata, Péterre, zsírégető mozdulatokat végezhetünk a Süss fel nap! dallamára, erősíthetjük lábizmainkat a Boci-boci tarkára. A kiadvány – amely CD és audiokazetta formájában is megvásárolható – nemcsak rendszeres, tudományos alapossággal összeállított mozgássort, hanem derűt is garantál, igaz, tornázás közben nem tudjuk énekelni a Bújj-bújj zöld ágat, sem a Csicseriborsót, mert akár hiszik, akár nem, a feladatok kemények, s igencsak igénybe veszik a szervezetet – persze csak abban az esetben, ha tisztességesen csináljuk őket.

A DVD – a torna mellett – látvánnyal is hozzájárul a frissesség érzetéhez: az aerobikedző vezette gyerekcsapat egy csodálatos, kék vizű medence partján diktálja a nézőnek a feladatokat és az ütemet. A közös torna mindenkinek élményt jelent, nem is szólva azokról a kilókról, amelyek az anyukákról a játszva tornázással egy-két hét alatt észrevétlenül „lepotyognak".

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fél külföldön turistaként?

Tovább olvasom