Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Töretlenül bővül a Vatera.hu forgalma

A Vatera.hu átmenő forgalma 43 százalékkal, nettó árbevétele pedig 44 százalékkal nőtt az idei új üzleti évben, április és október között, az előző év hasonló időszakához viszonyítva.

Ezt a trendet szeretnék  tartani a továbbiakban is - jelentette be Csupor Erik, a Vatera.hu  ügyvezető igazgatója a novemberben megalakulásának tizedik  évfordulóját ünneplő Vatera sajtótájékoztatóján.

A felhasználók száma ugyanezen periódusban 29 százalékkal, míg a termékszám 20 százalékkal gyarapodott. A portálon 2010-ben átlagosan havonta 850 ezer licit futott, amiből több mint 330 ezer sikeres eladás született.

A Vatera legutolsó teljes pénzügyi évében több mint 17,5 milliárd forint átmenő forgalmat, 1 milliárd forint feletti nettó árbevételt, és több mint 79 millió forint adózott eredményt realizált.

Gerő Viktor, az allegroup.hu ügyvezetője elmondta: az egykoron garázscégként indult Vatera.hu mára 1,348 millió felhasználóval és 1,537 millió termékkel a hazai e-kereskedelem meghatározó szereplőjévé vált; már minden 8. magyar regisztrált a Vaterán, a kilencedik leglátogatottabb magyar portál, ismertsége 81 százalékos a magyar internetezők körében.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Legjobb munkahely a McDonald’s

A hazai McDonald’s vitte el a pálmát idén a Világgazdaság-Hewitt Legjobb Munkahely Felmérésben… Tovább olvasom