Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Tonk Emil sikerszeminárium

Az Üzleti Patika szerzőjének előadásai alternatívákat nyújtanak az üzleti élet problémáira.

Tonk Emil évek óta Magyarország közkedvelt előadója, teltházas előadásai, tréningjei már több száz cég munkáját segítették. Az üzleti életben több területen is bizonyított, gyakorló üzletember, aki keresett és kedvelt előadója üzleti és gazdasági ismereteket oktató felsőfokú intézményeknek, szakmai rendezvényeknek. Az elmúlt 10 évben több ezer hallgató és több mint 200 cég megelégedettsége volt garanciája a bemutatott ismeretek hasznosságának.

Tonk Emil szakterülete az üzleti kommunikáció, ezen belül az üzleti kommunikáció személyhez kötődő területe, így elsősorban tárgyalási, kommunikációs, értékesítési és prezentációs technikák gyakorlatának tanítása.
Előadásai, tréningjei a mindennapok gyakorlatáról szólnak, és a résztvevők azonnal hasznosítható ismereteket szerezhetnek meg az eredményesebb üzleti viselkedés, a kommunikáció, a profi cégképviselet, a sikeres üzleti kapcsolatok kezdeményezése, gondozása és megőrzése témakörben. A témák egyaránt szólnak a gazdasági élet területén tevékenykedő kezdő és gyakorló vezetők és munkatársaik számára.

Üzleti Patika

Tonk Emil összegyűjtötte és megírta tapasztalatait. 2005 januárjában megjelent könyve, Üzleti Patika címmel. Legfontosabb jellemzője a közérthetőség és a gyakorlatiasság. Nem (csak) profiknak készült, hanem bárkinek, akiknek olyan kérdéseik vannak az üzleti életben, amelyekre még keresi sikert garantáló válaszokat. Azoknak szól, akik a versenypiacon megoldásokat keresnek arra, hogyan tartsák meg piaci pozíciójukat, növeljék üzleti forgalmukat, és tudni szeretnék, mi az a személyes hozzáadott érték, amely nem kerül pénzbe, de rengeteget számít a cég üzleti eredményességében, sikerességében.

Az előadás témái:

• Üzleti környezet – a verseny
• Mit jelent a profi cégképviselet
• A személy szerepe az üzleti életben
• A „hozzáadott érték" és a személy
• Az üzleti kommunikáció mesterfokon
• Üzleti tárgyalások
• Versenytársak
• Üzleti kapcsolatok és az elégedettség

Az előadás célja és szándéka üzletemberek megerősítése abban, hogy jó úton haladnak a sikeresség felé. Az általa képviselt gondolatok, a sajátos megközelítés alternatívákat nyújtanak, és biztonságot adnak arra az esetre, ha a megszokott megoldások nem a remélt eredményt hozzák. Az olvasónak és a hallgatónak nem kell évekig gondolkodni azon, hogyan találhatja meg az üzleti növekedés forrását, ezt a szerző a könyvében megírta és a rendezvényen is bemutatja.

A szeminárium helyszíne: Budapest Kongresszusi Központ (Bp., XII. ker., Jagelló u. 1-3.)
Időpontja: 2005. május 14. (szombat) - 10.00-15.00
Részvételi díj: 15 000 Ft
Jegyrendelés és további információ: www.studium2000.hu; www.uzletipatika.hu; info@studium.hu; 20/824-2422

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Beszélgetés az oktatási reformról

Két éve készül a felsőoktatási törvény, amelyről két felsőoktatási vezetővel beszélgettünk. Tovább olvasom