Kisalföld logö

2018. 11. 13. kedd - Szilvia 9°C | 17°C Még több cikk.

Több mint tízezer hamis Armani

Huszonháromezer darab hamis márkajelzésű táskát találtak a vámosok egy fővárosi telephelyen – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség Sipos Jenőtől a VPOP szóvivőjétől.

A Vám- és Pénzügyőrség fővárosi Mobil Ellenőrző Csoportja a hétvégén bűnügyi információk alapján ellenőrzés alá vont egy X. kerület Jászberényi úti raktárépület-együttest.

A járőrök a telephely átvizsgálása során felfigyeltek két lezárt raktárhelyiségre, ezeket a helyszínen jelenlévő raktáros kérésükre kinyitotta, melyekben különféle luxusmárkák hamisítványait fedezték fel a pénzügyőrök. A számbavételt követően 813 db Louis Vuitton védett felirattal és márkajelzéssel ellátott táska és 11.640 db pénztárca, továbbá 10.512 db Gianfranco Armani védett felirattal és márkajelzéssel ellátott különböző méretű táska, valamint 118 db Play Boy védett felirattal és márkajelzéssel ellátott táska került elő a dobozokból. Amennyiben a termékek eredeti márkajelzéssel, legálisan kerültek volna forgalomba, úgy azok értéke megközelítőleg 1,2 milliárd forint lett volna.

Az összesen 23.083 db táskák és pénztárcát a helyszínen jelenlévő szakértő megvizsgálta és azokat hamisítványoknak minősítette, ezért a Vám- és Pénzügyőrség munkatársai a termékeket lefoglalták és áru hamis megjelölése bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - ismeretlen elkövető ellen - az eljárást megindították a Vám- és Pénzügyőrség Közép-Magyarországi Regionális Nyomozó Hivatalánál. A hamisítványok értékének megállapítására a szakértői vizsgálat jelenleg folyamatban van.
 

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2007. augusztus 26.
Gy. Mészáros Ágnes

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Füst egy szolnoki toronyházban

Tovább olvasom