Kisalföld logö

2017. 03. 01. szerda - Albin 3°C | 12°C Még több cikk.

Több mint félmillióan tesztelik az Office 2003 bétáját

Az új Microsoft Office 2003 béta 2-es tesztverzióból Microsoft-ügyfelek és partnerek kaptak, szerte a világon mintegy félmillióan. A termék forgalomba hozatala 2003 közepére várható.
Miután a termékcsomag elérte a béta 2 fázist, a Microsoft felkérte üzleti partnereit és ügyfeleit szerte a világon, hogy próbálják ki és értékeljék a szoftver új verzióját. Hét alapvetõ Office Rendszer termék tartozik a béta csomagba, beleértve az új Microsoft Office Irodai alkalmazáscsomag (Word, Excel, Outlook, PowerPoint és Access) béta 2 verzióit, és a két új Office Rendszer tagot, a Microsoft Office InfoPath-t, illetve a Microsoft Office OneNote-ot, továbbá a FrontPage-et, a Publisher-t, a Microsoft Windows SharePoint Services-t és a Microsoft Office SharePoint Portal Server 2.0-t.

A béta termékek közös csomagba gyûjtésével a Microsoft lehetõvé teszi az ügyfelek számára, hogy a Microsoft Office Rendszert összehangolt eszközök együtteseként kezeljék, melyeket párhuzamosan alkalmazva növelik a szervezetek hatékonyságát, együttmûködését. - A mai munkaerõ földrajzi szempontból szétszórt, információéhes, és folyamatosan próbál jobb és hatékonyabb lenni. A Microsoft Office Rendszerben található alkalmazások ezen problémákra keresnek megoldást - mondta Joe Eschbach, a Microsoft Information Worker Product Marketing Group alelnöke, aki hozzátette: a teszteléssel lehetõséget nyújtunk ügyfeleink számára, hogy elsõ kézbõl próbálhassák ki, hogyan javítja a kis- és nagyvállalatok közti kommunikációt és együttmûködést a Microsoft Office Rendszer használata.

A Microsoft Office Rendszer jelentõs lépés a Microsoft víziója irányába, mely olyan hatékonyságnövelõ szoftverek létrehozását célozza, amelyek gyorsan és könnyen fejleszthetõek a jelen kor folyamatosan változó üzleti környezetével együtt. A már eddig is használt eszközökre építve a Microsoft Office Rendszer olyan szervereket, szolgáltatásokat és új asztali alkalmazásokat tartalmaz, melyeknek célja, hogy a közös használatuk során minél több, fontos üzleti probléma feltárható legyen.

A rendszer kipróbálása iránt érdeklõdõk egyébként a weboldalon többet is megtudhatnak az új termékrõl.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Változnak a munkajogi szabályok

Júliustól az uniós normákhoz igazodik a készenlét és az ügyelet, a határozott idejű munkaviszony és… Tovább olvasom