Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 7°C Még több cikk.

Tizenöt perces garancia az Ibisnél

A 35 országban - köztük Magyarországon is - 725 szállodával jelenlévő, francia eredetű Ibis lánc bevezette vendégei számára a példamutató 15 perces garanciát.
Ezek szerint 15 perc az a maximális időtartam, amely az Ibis szállodák munkatársainak rendelkezésére áll a vendég minden olyan problémájának megoldására, amelynek kialakulásáért a szálloda a felelős. Ha a 15 perces garanciát a szállodai csapat nem tartja be, a szálloda állja a vendég számláját.

Az Ibis bevezette a napi 24 órás bár- és készétel-szolgáltatást. A vendégek egész nap és éjszaka is rendelhetnek italokat, meleg és hideg ételeket, szendvicseket és süteményeket. A reggelit a korai géphez indulóknak már 4 órakor feltálalják. A svédasztal a későn kelők számára délelőtt 10-től délig is rendelkezésre áll.

A szállodacsoport további célja elnyerni a magas szintű környezetvédelmi minősítést, amelynek alapfeltétele a hulladékgazdálkodás, a víz- és energiafogyasztás racionalizálása.

Ezt a célt először az Ibis 19 délnyugat-franciaországi szállodája érte el azzal, hogy megkapta az ISO 14001 környezetvédelmi minősítést.

(Forrás: MTI)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Harmincnégyen már az elődöntőben

Minden várakozást felülmúlt azon szépségek száma, akik a Kisalföld felhívására jelentkeztek. Az előzsűri és a szervezők ezért döntöttek úgy, hogy a három elődöntőre nem csak 20–20 lányt neveznek, hanem 34–34-et! (A döntőbe olvasóink még két lányt bejuttathatnak!) A lányok első elődöntős csoportját már kiválasztotta a hozzáértő urakból és hölgyekből álló társaság. Tovább olvasom