Kisalföld logö

2018. 03. 17. szombat - Gertrúd, Patrik -1°C | 9°C Még több cikk.

Tisztesség, tanulás, műveltség

A megyében két egyéni országgyűlési jelöltet indított a Kereszténydemok- ratapárt. Bálint Szabolcsot és Bélafalvi Jánost tegnap győri sajtótájékoztatón mutatta be Bartók Tivadar, a párt országos elnöke.
Jelmondatuk („A szegénység felszámolása”) szellemében a Kereszténydemokratapárt politikájával az emberi élet minőségét kívánja mindenki számára elviselhetővé, jobbá tenni. Ennek megfelelően programjuk egyik fontos része, hogy enyhítsék az országos méretű szegénységet. Bartók Tivadar elnök hangsúlyozta: a párt egyik sajátos célja, hogy minden hajléktalannak legalább „öt négyzetméter létfenntartási feltételt” biztosítani tudjanak. A jövőben a Kereszténydemokratapárt egy olyan jobbközép együttműködés meghatározó része kíván lenni, amelynek vezető ereje a Magyar Demokrata Fórum. Ifj. Rátz Ottó alelnök a párt oktatási elképzelé-

seiről beszélt. Elmondta, hogy mértékként a keresztény erkölcsöt tartják szem előtt. Kiállnak a falusi kisiskolák, illetve óvodák megtartása mellett, szórványtelepüléseken pedig iskolabusz-hálózat kiépítésével akarják megoldani a gyerekek utaztatását. Az alelnök hangsúlyozta: „Tanult, művelt, tisztességes fiatalokra van szükség, akik a jövő letéteményesei, zálogai.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kampányzáró

Győr. Szakács Imre és a kisalföldi gazdák várják az érdeklődőket a Fidesz megyei kampányzáró… Tovább olvasom