Kisalföld logö

2018. 11. 19. hétfő - Erzsébet 0°C | 5°C Még több cikk.

tiszta vizet a pohárba!

Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke a MOB tagjaihoz fordult levélben, amelyben október 14-re soron kívüli közgyűlés összehívását kéri. A MOB honlapján olvasható felhívásban Schmitt így fogalmaz: „Öntsünk tiszta vizet a pohárba!”

olimpia

Schmitt emlékeztet arra, hogy a tagság egy része elégedetlen az augusztus 7-i rendkívüli elnökségi ülés után nyilvánosságra hozott állásfoglalással, mivel egymásnak ellentmondó hírek szivárogtak ki arról, lemond-e posztjáról vagy sem.
„ Néhányan a megállapodás után is újult aláírásgyűjtésbe kezdtek olyan tartalommal, amelyben már nem az én politikai szerepvállalásom, hanem a társadalmi munkában végzett MOB-vezetői munkám mennyisége és minősége lett megkérdőjelezve” – áll többek között a felhívásban.
Július 12-én aláírásgyűjtés kezdődött Schmitt Pál leváltása érdekében, majd augusztus 7-én rendkívüli elnökségi ülést tartott a MOB, hogy tisztázza a kialakult helyzetet. Ezt követően a tagok egy része rendkívüli közgyűlés összehívását kezdeményezte szeptember 2-ra, most pedig a MOB-elnök maga kéri ezt október 14-re. A rendkívüli közgyűlés összehívásához legalább 55 tag aláírása szükséges.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A bajnokság állása

1. Tovább olvasom