Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Tévésnek készül az exszépségkirálynő

Horváth Éva nemhogy nem bánja, kifejezetten büszke arra, hogy még nyolc év után is „a szépségkirálynő"-ként emlegetik. Még akkor is, ha mostanában inkább televíziósként szeretne érvényesülni. A Szombat esti láz táncos szerepe után most műsorvezetőnek jelentkezett egy induló produkcióba, kedvét pedig a negatív kritikák sem tudták elvenni.
Horváth Éva: Úgy tűnik, engem még nagymamakoromban is szépségkirálynőként emlegetnek majd. Fotó: Segesvári Csaba
– Sok nő idegenkedik a szépségversenyektől, ön viszont kivétel. Mióta megnyerte a Miss Universe Hungaryt, rengeteg más versenyen is részt vett. Miért?

– A szépségverseny alapjában véve egy megmérettetés, a nők pedig szeretik magukat megmérettetni. Az idegenkedés igazából nem is tudom, miből fakadhat.

Dögös ruhák

– Sokan egyszerű nőmustrának tartják.
– Ez így van. De van, aki kedvét leli ebben a szituáció-
ban. Aki felmegy a színpadra egy szál fürdőruhában, biztos vagyok benne, hogy élvezi, ha a férfiszemek rászegeződnek.

– Ezek szerint ön is élvezi, ha a férfiak jól megnézik. Ennél azért tovább is merészkednek?
– Általában nem. Megnéznek, amire egyébként még rá is szoktam tenni egy-egy dögös ruhával, de ennyi. Az igazsághoz persze az is hozzátartozik, hogy Pesten például biztosan nem mennék le egyedül egy szórakozóhelyre. Szegeden viszont mindig nagyon kedvesek velem az emberek, soha nem provokáltak még, úgyhogy itt minden gond nélkül bevállalnám.

– Előny vagy hátrány szép nőnek lenni?

– Néha előny, néha hátrány. Az egyetemi vizsgáim alatt például előfordult, hogy kétszer buktattak meg, csak azért, mert szép vagyok. Férfi tanárok esetében ugyanakkor ez egyértelműen előnynek számított.

– Mindig odafigyel arra, hogy tökéletes legyen a megjelenése?

– Azért fárasztó dolog mindig szépnek lenni. Van, amikor szinte már terhes is. Éppen ezért amikor nem muszáj, nem készítem ki magam, boltba sem teljes sminkben megyek le. Ugyanakkor jobb érzésem van akkor, ha a tükörből olyan nő néz vissza, akit szeretnék látni.

Képernyőképes arc

– Önön kívül talán csak egyetlen szépségkirálynő van még, Bálint Antónia, aki a mai napig megmaradt a köztudatban. Róla azonban talán már lekopott a szépségkirálynő elnevezés, ellentétben önnel. Fontos volt, hogy ne tűnjön el a süllyesztőben?
– Igen. Így legalább nem egy vagyok a sok közül, hanem megmaradt az emberek fejében: Horváth Éva, „a" szépségkirálynő.

– Ugyanakkor ez skatulya is...

– Így van. Hiszen azóta már eltelt nyolc év, és még mindig szépségkirálynőként emlegetnek, holott egy csomó más dolgot is csináltam. Úgy tűnik, engem még nagymamakoromban is így emlegetnek majd.

– Nemrégiben részt vett a Topmodell leszek című produkció műsorvezető-válogatásán. Hogy ment?
– Érdekes volt... Meglehetősen csúnya cikket közölt rólunk az egyik bulvárlap, nagyon lehúzta mindegyik jelentkezőt. Igazából nem értem, hogy akkor mire is megy ki ez az egész. Ismert, képernyőképes arcokat keresnek – ahogy azt korábban állították – vagy profi modelleket, akikről viszont itthon nem sokat tudnak? A válogatást ettől függetlenül nagyon élveztem, mint ahogy általában mindent, ami a televízióval kapcsolatos. Örülnék, ha részese lehetnék ennek a produk-
ciónak.


Médiaszeretet

– Részt vett a Szombat esti láz című produkcióban, most ismét egy televíziós válogatáson volt... Ezek szerint a képernyő a cél?
– Próbálkozok, aztán majd meglátjuk. Nagyon szeretem a médiát, jól is érzem magam benne. Persze tudom, van ennek kíméletlen oldala is, de ezzel szerencsére még nem találkoztam. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tavaly tizennégyezren részesültek segélyben

„ Amennyiben a kormány megszorító intézkedései a helyi támogatási rendszerre is kihatnak, idén… Tovább olvasom