Kisalföld logö

2017. 09. 20. szerda - Friderika 12°C | 14°C Még több cikk.

Tévés bosszúság áramszünetek miatt

„ Győr-Révfaluban gyakran van televíziós vételkiesés, ami néha több órán keresztül tart. Mi lehet az oka, talán a kábeltévések dolgoznak valamin? – kérdezi több olvasónk.”

A vételkieséseket áramszünetek okozzák, tudtuk meg a ViDaNet Zrt.-nél. Révfaluban legutóbb november 1-jén volt hosszabb, délután kettőtől este hat óráig tartó kiesés a kábeltelevíziós és a kábelnetes szolgáltatásban, mert egy közlekedési balesetben megrongálódott villanyoszlop helyreállítása miatt nem volt áram. A Szövetség utcában szinte minden második héten nekimennek az autósok valamelyik villanyoszlopnak, de nemritkán ugyanez történik a Bácsai úton is.
Az áramszünetek egyébként (nem baleset miatt) szinte mindennapos bosszantók Győrben. Ilyenkor értelemszerűen a kábeltévés berendezések sem működnek, s újraindításuk időt vesz igénybe. Ezért fordul elő, hogy bár az áram a lakásban már „visszajött”, a tévéadásra még várni kell kicsit. Az sem ritka, hogy például valaki a lakásában nem is tapasztal áramszünetet, tévéműsor még sincs. Ennek az az oka, hogy a kábeltévés szolgáltató erősítőkörzetei nem esnek egybe az E.ON trafókörzeteivel. A gyakori áramszünet nemcsak a lakosságnak okoz bosszúságot, hanem a ViDaNetnek is, a panaszok ugyanis nála (a vétlennél) csapódnak le...
A ViDaNet október 30-án Győrben új szolgáltatásokat indított, ezek gyorsan népszerűvé váltak. Sokan keresik a digitális programcsomagokat, a filmeket, illetve az ismeretterjesztő, tudományos műsorokat tartalmazókat lényegében azonos arányban. Gyorsan kedvelt lett a Kábelnet Mini, az új, a már meglévőknél olcsóbb internetes csomag is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

győri eto

MTK

Győr, DAC-pálya, 13.30 ó. V.: Iványi Z. Tovább olvasom