Kisalföld logö

2018. 11. 12. hétfő - Jónás, Renátó 7°C | 18°C Még több cikk.

Tévéállványra akasztotta fel magát egy rab

Öngyilkos lett egy rab hétfőn Budapesten a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetben; ruházatból szakított csíkokból font kötéllel akasztotta fel magát a televíziót tartó állványra - közölte az MTI-vel a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP).
Az előzetes letartóztatásban lévő Sz. Z. az öngyilkosság időpontjában egyedül tartózkodott a háromfős zárkában, az öngyilkosságot a körletfelügyelő észlelte. Az intézet helyszínre érkező egészségügyi személyzete, illetve a kiérkező mentőorvos a sikertelen újraélesztés után megállapította a halál beálltát - olvasható a BVOP közleményében.

A kiérkező rendőrök kizárták az idegenkezűséget, a büntetés-végrehajtás országos parancsnokának helyettese az eset körülményeinek tisztázására bizottságot hozott létre - írták.

Tájékoztatásuk szerint ebben az évben eddig öt öngyilkosság történt a büntetés-végrehajtási intézetekben, 2008-ban hét ilyen haláleset volt.

Olvasóink írták

 • 4. Boróka53 2009. szeptember 29. 14:48
  „hmmmm... jó világ van a magyarországi bv intézetekben: 3 fős zárkában televízió!!!??? + teljes ellátás -ez ám a Kánaán (és nem a "való világ", ahol éjt nappallá téve dolgoznak/dolgozunk azért, hogy ezeknek sitteseknek jó legyen!!!)”
 • 3. janika 2009. szeptember 29. 12:28
  „A "Sztojka" félieknek nincs okuk az öngyilkosságra!”
 • 2. xo17zy 2009. szeptember 28. 21:13
  „Az "Sz." remélem sztojkát takar.
  Úgyis kevés a férőhely a börtönökben. Jövőre kell a szociknak.”
 • 1. Csetneky 2009. szeptember 28. 20:40
  „Ez akár a tv műsor kritikája is lehetett.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A BKV vezére nem 20, csak 18 helyen dolgozik

Már kinevezése előtt is tudni lehetett Kocsis István BKV-vezérigazgatóról, hogy több civil szervezet és igazgatóság tagja - állítja a BKV. Tovább olvasom