Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -3°C | 6°C Még több cikk.

Térfigyelő rendszert építene ki az MDF

Térfigyelő rendszert hozna létre a Jereván-lakótelepen az MDF. Ezen- kívül erősíteni kívánják a pedagógus-érdekképviseleteket és gyorsabbá tenni az akadálymentesítést.
A lakótelepen élők életkörülményeinek javításáról és a pedagógusok helyzetéről, valamint a fogyatékkal élők problémáiról tartott tegnap sajtótájékoztatót Nagy Tamás, az MDF helyi elnöke, polgármesterjelölt, Krasznai Andrea és Szakonyi Imre képviselőjelöltek. A tájékoztatón elhangzott, térfigyelő rendszert építenének ki a Jereván-lakótelepen, hogy a lakótelepi rendőrség hatékonyabban működhessen. – Sajnálatos, hogy még nem kezdődött meg a Széchenyi-

gimnázium átalakítása, hiszen a tanulók réges-rég kiköltöztek az épületből – mondta el Nagy Tamás. – Mivel a tornaterem jelenleg raktárként funkcionál, azt sportcélokra sem lehet használni.
Szakonyi Imre a fogyatékkal élők megoldandó problémáira hívta fel a figyelmet. Mint fogalmazott, az útépítéseknél figyelembe kellene venni a kerekes székesek és a babakocsit tolók igényeit. Továbbá a városházán közvetlenül a bejárat mellé kellene áthelyezni a portaszolgálat pultját, ahol a fogyatékkal élők intézhetnék ügyeiket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A bajnokság állása

1. Tovább olvasom