Kisalföld logö

2018. 07. 20. péntek - Illés 18°C | 28°C Még több cikk.

Televízió akár egy forintért!

Olvasóink szerdától egészen szeptember 28-ig részesei lehetnek egy különleges, fordított licitnek. Az akcióban a legkisebb egyedi árat megadó SMS-beküldő az általa megjelölt összegért juthat hozzá egy LCD-tévéhez.
Első hallásra hihetetlen, de igaz, a legkisebb egyedi tétet megadó játékos kedvű olvasónk az általa megadott összegért juthat hozzá egy JVC LCD-tévéhez. Hogy is van ez? Nézzük meg alaposabban!


SMS-sel jelentkezhet

A Kisalföldben megjelenik majd egy kérdés. Azok, akik jól válaszolnak a kérdésre, megjelölhetnek egy minimális összeget, melyet az LCD-tévéért fizetnének, s esélyesek lesznek arra, hogy elvigyék tőlünk a szuper készüléket. A licitálási összegeket egy nagy rendszerben az SMS-t beküldő telefonszámával tároljuk.


Alig egy hónapig tart

A különleges tippelések, negatív licitek végén aztán összesítünk, és kiderítjük, melyik telefonszámról érkezett hozzánk az a licit, amely a legkisebb volt és amelyet senki más nem küldött el hozzánk. Nagyon fontos információ, hogy a lehetőség csak 2007. szeptember 28-án 12 óráig tart.


JVC televízió pár forintért?

Érdekesnek és izgalmasnak tűnik a dolog. Akadnak, akik elsőre el sem hiszik, hogy egy jól megfogalmazott emelt díjas SMS-sel akár LCD-televízióhoz juthatnak. (Nem is akármilyenhez, hiszen egy 250 ezer forintos JVC a tét!) Pedig igaz. Jó, az egyforintos tétet biztos hamar kilövik majd. Vagy mégsem, pont azért, mert az a legkézenfekvőbb ajánlat? Előre ezt nehezen lehet megállapítani.


Interneten is

A Kisalföldben holnaptól induló Licitáljon lefelé! akciók egyébként nem ismeretlenek azok előtt, akik az interneten barangolnak. Ám azt elmondhatjuk, ilyen lehetőség, hogy egy LCD-televíziót lehet hazavinni, még a világhálón sem általános.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Személyautó ütközött lovaskocsival

Személyautó ütközött össze egy lovaskocsival szombaton este Jakabszállás és Kecskemét között, a… Tovább olvasom