Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Telefonok (kór)házon belül

A telefontársaságon vagy a Petz-kórházon múlik? Május óta nincs aláírt szerződésük a dolgozóknak, a régi telefon szinte használhatatlan, a társaság az előfizetést vonja. Az összekötő a kórház késlekedését emlegeti. Mi az igazság? Mikor lesz telefonunk?

Két évvel ezelőtt a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház vezetése szerződést kötött az egyik telefontársasággal. A dolgozók nagyon kedvezményes áron juthattak készülékhez, a hálózaton belüli korlátlan telefonálásért pedig mindössze havi néhány száz forintot kellett fizetniük.
A szerződések java májusig szólt, a készülékek elavultak, az akkumulátorok elfáradtak. Több mint másfél ezer dolgozót és családtagjaikat érinti a probléma (mindenki vásárolhatott ugyanis többet), a megoldásra hónapok óta várnak.
A Kórház vezetése azt ígéri, két héten belül tájékoztatják a dolgozókat, a szerződést egyébként már jövő héten aláírják a szolgáltatóval.
Jó hír a dolgozóknak, hogy további díjkedvezményeket kapnak. A Kórház tapasztalatai szerint sokat lendített a kommunikáció gyorsaságán a mobiltelefonok bevezetése.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

VI. Győri Könyvszalon - OKTÓBER 13., PÉNTEK

Tovább olvasom