Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 8°C Még több cikk.

Taxisok támadtak a fitneszmodellre Budapesten

Kiss Virágot a Nyugati pályaudvarnál akarták kirángatni az autójából egy koccanás miatt. A taxisok másképp emlékeznek.
– A Nyugatinál, a körút végén koccantam egy taxissal, miután hirtelen befékezett előttem. Szerencsére lassan gurultam, nem történt nagy baj. Mindketten kiszálltunk, közös megegyezéssel megállapítottuk, hogy nincs sérülés az autónkon, majd visszaszálltunk a kocsikba, és mentünk tovább – elevenítette fel a történteket Virág.

Pár perc után aztán elmondása alapján a taxis próbálta letolni az úttestről, és utánuk iramodott még két taxis, akiknek sikerült leszortaniuk az útról a sportolót.

– Az a férfi, akivel előtte koccanásom volt, elkezdte ököllel verni a motorháztetőmet, és obszcén szavakkal szidalmazott. A kollégái szintén ütögették az ablakomat, rángatták az ajtómat és kiabálták, hogy szálljak ki, én pedig magamra zártam az ajtókat - mesélte Virág.

Segítséget hívott, amikor pedig a rendőrök megérkeztek a a később csatlakozó két taxist elküldték.

- Az ott maradt taxis az autója jobb oldalán mutogatott egy sérülést a rendőröknek, hogy azt én okoztam. Ők azonban egymás mellé állították a két kocsit, és helyben megállapították, hogy nincsenek is azonos magasságban, nem okozhattam én a sérülést.

Virág magánindítvánnyal élve önbíráskodásért és személyi szabadságban való korlátozásért feljelentette az agresszív fuvarost.

Tamás Miklós, a City Taxi elnöke a Borsnak azt mondta: sajnálják a kialakult helyzetet, de azt a vizsgálatnak kell eldöntenie, kinek is van igaza.

– Beszéltem a kollégámmal. Szerinte a hölgy hátulról belehajtott, majd elmenekült, ezért mentek utána. Semmiféle leszorításról nem volt szó, a hölgy egy piros lámpánál állt meg. Kollégánk a motorháztetőt sem ütötte, csak ahogy a hölgy előre-hátra tolatgatott, rátette a kezét a kocsira. A rendőrséget sem ő, hanem a kollégám értesítette, amikor elhagyta a baleset helyszínét - mondta el Tamás Miklós.

Borsonline.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ősszel lesz ítélet a rendőri vezetők perében

Az ügyészség a vádirat szerint felfüggesztett börtönbüntetést kért az egykori rendőri vezetőkre,… Tovább olvasom