Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 09. 05. szombat - Viktor, Lorinc

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Belföld - Magyarország hírei > Tarlós: normatíva nélkül nem lehetünk biztosak semmiben

Tarlós: normatíva nélkül nem lehetünk biztosak semmiben

A főpolgármester szerint a Fővárosi Közgyűlésnek foglalkoznia kell a BKV paraméterkönyvével, ugyanis jelenleg nincs fedezet a szolgáltatásra.

MTI - 2012.02.15. 13:25
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Tarlós István főpolgármester a Népszabadságnak adott, szerdán megjelent interjúban beszélt arról: álláspontja szerint járatritkítás, a buszágazat privatizációja, újabb önkormányzati hitelfelvétel és a fővárosi intézmények lepusztulása lehet a BKV megmentésének ára. Jelezte, hogy a következő, február 29-i közgyűlésen javaslatot tesz a paraméterkönyv módosítására, a járatok ritkítására.

Németh Zoltán, a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője és Wintermantel Zsolt képviselő, a főváros közlekedési tanácsnoka erre reagálva MTI-hez eljuttatott közleményükben azt írták: nem látják lehetségesnek, hogy a járatok ritkításával a budapestiekre terheljék az MSZP-SZDSZ városvezetés által felvett hitelek következményeit, ráadásul a BKV-probléma mértékénél fogva egy ilyen intézkedés nem is lenne képes a tömegközlekedési cég gondjainak orvoslására.

Tarlós István erre válaszul szerdán azt közölte az MTI-vel: "már látható, hogy még egy esetleges járatritkítás is milyen politikai izgalmat vált ki. Régóta utalok rá, hogy tessék elképzelni, mi történne másnap, ha megállna a BKV".

Megjegyezte, arról nem beszélt, mikortól kell a járatcsökkentéseket végrehajtani, hanem azt mondta, hogy a közgyűlésnek február 29-én foglalkoznia kell a paraméterkönyvvel.

A főpolgármester utalt arra, hogy 2011-ben a kormány segítségével és a normatív támogatással eleve volt fedezet a szolgáltatásra. "Jelenleg nincs még normatíva sem, nem lehetünk biztosak semmiben" - fogalmazott Tarlós István.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!


Moderálásra küldöm 1. gjozsi88 2012.02.15. 13:34

Mit mondott a Fidesz, mikor megakadályozta a MSZP-SZDSZ paraméter könyv változtatás lehetőségét???
Mit mondott, mikor támadta a buszközlekedés kiszervezését?????

Mi van pálfordulók......ugye ha akkor a hatalomért nem akadályozzátok meg, most nem ömlött volna a szar a fejetekre????Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...