Kisalföld logö

2016. 12. 09. péntek - Natália -4°C | 7°C

Tarlós: Lázárnak "János a keresztneve, nem pedig Mindenható"

Tarlós István kedden a Facebookon szólt be Lázár Jánosnak: azt üzente meg, hogy nem mond le a nagyberuházásokról. Lázár a válaszában finoman állatnak titulálta Tarlóst.
Meglepő dolog történt a fővárosi főpolgármesteri kampányban: a Fidesz-KDNP színeiben újra a főpolgármesteri címért induló Tarlós István a Miniszterelnökséget vezető államtitkárnak, Lázár Jánosnak üzent a Facebookon - meglehetősen kemény stílusban.

Tarlós azzal kezdi, hogy nem mond le a budapesti nagyberuházásokról, „sem a Margitsziget, sem az állatkert, sem a Lánchíd fejlesztéséről, amelyeket a hírek szerint Lázár János kancelláriaminiszter le akar állíttatni".

Tarlós úgy folytatja: "Nem tudom, Lázár Jánostól mit lehetett konkrétan hallani. Ami elhangzott állítólag tőle, személy szerint nem hallottam. Egyébként is, János a keresztneve, nem pedig Mindenható!"

A válasz sem volt finomkodó - derül ki a 444.hu cikkéből. A különbség csak annyi, hogy Lázár János nem a Facebookon, hanem közleményben felelt Tarlósnak:

“A Magyar Kormány minden budapesti fejlesztést támogat, amelyet Brüsszel jóváhagy. Valószínű, hogy Brüsszel azért nem támogat bizonyos projekteket, mert nem ismeri Tarlós Istvánt. Továbbra is javaslom, hogy a Főpolgármester úr többet küzdjön Brüsszelben Budapestért.
Az állatkerti fejlesztések ügyét személyesen is fogom támogatni, már csak Tarlós István barátom miatt is."
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fischer Ádám karmester: vérig sért a Szabadság téri emlékmű

Verdi Nabucco című operájának Szabadság kórusát énekelték el Fischer Ádám karmester vezényletével a német megszállás áldozatainak emlékműve ellen tiltakozók. Tovább olvasom