Kisalföld logö

2017. 07. 23. vasárnap - Lenke 20°C | 33°C Még több cikk.

Tapolca

0 (0) MTE 1 (0)

Tapolca, 300 néző. V.: Gergely.


Gelencsér – Bárány (Halász), Hegedüs, Tóth B. (Wolher), Lukácsa, Farkas B., Tóth Sz., Molnár Zs., Kiss M., Kiss G. (Viski), Bárdosi. Edző: Csáki László.
Kovács K. – Szabó G., Burkus, Szakáll, Nagy T., Puglits, Pálla (Sipos), Papp (Kocsis), Varga (Schmatovich), Schafranek, Pint. Edző: Tiba Zoltán.
Gsz.: Schafranek.
75. p: Schmatovich jobbról, az oldalvonal mellől sorra cselezte ki az ütemtelenül rátámadó védőket, középre gurítását pedig Schafranek könnyedén lőtte a kapuba. 0–1.
89. p: Viski kiugratását Tóth Sz. a 16-oson belülről, középről, senkitől sem zavartatva az égbe lőtte.
A változatos első félidőben mindkét kapu előtt alakultak ki gólhelyzetek, a hazaiak egyenrangú ellenfelei voltak a magasabb osztályú vendégeknek. A folytatásban aztán már a vendégek irányították a játékot, támadásaik azonban sokáig meddőnek bizonyultak. Később a Tapolca egyre inkább fáradt és védelme szinte gólt ajándékozott az mosonmagyaróváriaknak, amellyel el is dőlt a továbbjutás sorsa.
Összességében közepes színvonalú mérkőzésen a magasabb osztályú csapat érvényesítette a papírformát, és ha ehhez a hazai védelem „segítsége” is kellett, megérdemelten jutott tovább.
Jók: Bárány, Lukácsa, Molnár Zs., Bárdosi, ill. Burkus, Schafranek, Pint.
Tiba Zoltán: – Tulajdonképpen már az első játékrészben eldönthettük volna a továbbjutást, de a helyzetek kimaradtak. A kis különbség ellenére sikerünk egy percig sem forgott veszélyben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A látható fájdalom

Dr. Szacsky Mihály szomatológus nem kérdez. Megkéri a pácienst, hogy álljon egy fehér paraván elé, aztán beszélni kezd. Elmondja mindazt, amiről az emberi test infravörös sugárzása árulkodik: azt, hogy a pácienst hol csípte meg a szúnyog, van-e dioptriakülönbség a két szeme között, vagy hogy abban a pillanatban gyötri-e fejfájás... A módszer alapja egy egyszerű fizikai tény. Tovább olvasom