Kisalföld logö

2017. 01. 17. kedd - Antal, Antónia -6°C | 1°C

Tanúkat várnak a debreceni képviselő megölése ügyében

Eddig már csaknem száz tanút hallgatott meg, de még további tanúk jelentkezését várja a rendőrség a tíz napja meggyilkolt debreceni önkormányzati képviselő, Balla Irma meggyilkolása ügyében.
Mint ismert, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság április 7-én délután indított nyomozást, miután az 58 éves önkormányzati képviselő asszony fia bejelentette, hogy a lakásán holtan találta az édesanyját. A szakértő bevonásával soron kívül megindult nyomozás során megállapítást nyert, hogy nevezett halálát bántalmazás okozta.

A bűncselekmény helyszínén több napig tartott a helyszíni szemle, ezalatt számos ujjlenyomatot, DNS-mintát, és egyéb bizonyítékokat szerzett be a rendőrség. Lefoglalták és szakértői vizsgálatra küldték az elkövetés feltételezett eszközét is, arról azonban a rendőrség nem adott tájékoztatást, hogy pontosan milyen eszközt használt az áldozat gyilkosa. A nyomozók eddig csaknem 100 tanút hallgattak ki, az információk elemzésén és értékelésén több tucat nyomozó dolgozik.

Az eddigi adatok alapján már több olyan, beazonosításra váró személyről is értesültek a rendőrök, akik rendszeres kapcsolatban álltak az áldozattal és több esetben megfordultak a lakásán. A Hajdú-Bihar megyei Rendőr-főkapitányság épp ezért várja mindazok jelentkezését, akik a bűncselekményt megelőző időszakban jártak az áldozat lakásán. Várják ugyanakkor azok jelentkezését is, akik akár a legcsekélyebb információikkal is, de segíthetik a nyomozást! Felhívják a figyelmet arra is, hogy lehetséges, hogy ők nem is érzik jelentősnek a birtokukban lévő ismereteket, de azok fontosak lehetnek a nyomozó hatóság számára.

A rendőrség a nyomozás sikeres befejezése és az elkövető kilétének felderítése érdekében ennél bővebb tájékoztatást továbbra sem tud adni.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újra érdemes lesz kukoricát termeszteni

Bár most különböző okok miatt éppen csökkenőben vannak a gabonaárak, a globális keresletnövekedés… Tovább olvasom